Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του 17χρονου Βασίλη Σφακιανάκη από την Κρήτη την υπόθεση του οποίου ερευνούν εξονυχιστικά οι αστυνομικές αρχές.

Ο 17χρονος έφυγε από το σπίτι του την περασμένη Τετάρτη για να πάει μία βόλτα. Το πρωί της επόμενης ημέρας μίλησε στο τηλέφωνο με την οικογένειά του κι από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Η αδελφή του, Μαριάννα, μιλώντας σε ιστοσελίδα περιέγραψε το χρονικό της υπόθεσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Ο Βασίλης έφυγε από το σπίτι τον απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. Έφυγε στις 18.00 επέστρεψε σπίτι μετά από λίγες ώρες και ο πατέρας μας τον ρώτησε που είχε πάει. Εκείνος απάντησε πως ήταν σε ένα φίλο του για να τον ρωτήσει κάτι. Μετά έφυγε λέγοντας πως θα πάει μία βόλτα. Τρεις ώρες αργότερα άρχισε να τον παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας μου αλλά δεν τον έβρισκε. Από τότε έχει εξαφανιστεί. Την τελευταία φορά μας είπε ότι θα πάει σε ένα μαγαζί φίλου του, που όμως Τετάρτη απόγευμα ήταν κλειστό. Δεν το σκεφτήκαμε όμως και ο Βασίλης έφυγε».

Όπως αναφέρει στη συνέχεια, κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του, μετά από λίγες ώρες, αλλά ο αδερφός της δεν ήθελε να δώσει περισσότερες πληροφορίες: «Τα ξημερώματα της Πέμπτης σήκωσε το τηλέφωνο και απαντούσε μονολεκτικά. Λίγες ώρες αργότερα διέγραψε τη σελίδα του στο facebook. Πριν από λίγο μάθαμε ότι το βράδυ της Τετάρτης ταξίδεψε με πλοίο της ΑΝΕΚ για Αθήνα. Αυτό το μάθαμε από την αστυνομία».

 
Top