Για μία άνιση μάχη με το «τέρας» της νευρικής ανορεξίας κάνουν λόγο οι φίλοι της Νανάς Καραγιάννη. Η μητέρα της ξέσπασε μετά τον άδικο χαμό της και κάλεσε τους φίλους της να θυμούνται μόνο τις όμορφες στιγμές μαζί της.

«Εμείς, η οικογένεια της Νανάς, ευχαριστούμε όλους τους φίλους και συγγενείς μας για τη στήριξή τους σε αυτή την τραγική για εμάς κατάσταση. Σε εκείνους που γράφουν ανοησίες στηριζόμενοι σε φαιδρές πληροφορίες, θα τους ευχηθούμε να μην έχουν ποτέ αντίστοιχα θέματα στη ζωή τους», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν είχε συμπαράσταση από την οικογένεια, δεν ήταν δίπλα της. Είναι λίγο σκληρό, έτσι όπως το ζούσα εγώ τα τελευταία χρόνια. Η μητέρα της, της συμπαραστάθηκε, αλλά ήταν μόνη της η Νανά, τελείως μόνη της», δηλώνει ο φίλος της άτυχης δημοσιογράφου, Λευτέρης Γιγουρτάκης.

Ενώ, η Αναστασία Κατηφόρη, επίσης φίλη της, αναφέρει: «Η Νανά νόμιζε ότι δεν είχε τίποτα. Ότι είναι καλά. Έβλεπε τον εαυτό της στον καθρέφτη ότι είναι μία εύσωμη κοπέλα. Και αυτή είναι η ασθένεια».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 
Top