Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη μεγάλη ζωή που έκανε ο Αλβανός μεγιστάνας που συνελήφθη ως εγκέφαλος του κυκλώματος που έφερε στην Ελλάδα τα 20 κιλά υψηλής ποσότητας κοκαΐνης από την Κολομβία με σήμα το κουνελάκι του «Playboy».

Ο Αλβανός κροίσος είναι από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες των Βαλκανίων και κατάγεται από οικογένεια η οποία έχει πρόσβαση στο σύνολο σχεδόν του πολιτικού κόσμου της πατρίδας του.

Ο πάμπλουτος Αλβανός μοίραζε τον χρόνο του, σύμφωνα με την Espresso, μεταξύ της πολυτελούς βίλας του στο Καβούρι και της μόνιμης νοικιασμένης σουίτας σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στον ελεύθερο χρόνο τους συνήθιζε να καλεί στο Καβούρι μοντέλα από την Ιταλία με όλα τα έξοδα πληρωμένα και διοργάνωνε ολονύχτια πάρτι οργίων δίπλα στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ήταν και μόνιμος θαμώνας στις μεγάλες πίστες της Αθήνας ενώ στη σουίτα του φέρεται ότι διανυκτέρευσαν καλλονές από την Ιταλία και από την Ελλάδα.

Το κύκλωμα αποκαλύφθηκε τον περασμένο μήνα ύστερα από μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ασφάλειας Αττικής όπου και συνελήφθη ένας από τους γνωστότερους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας, ο Αλβανός επιχειρηματίας και ο μάνατζερ της εταιρείας του.
 
Top