Αμεση απάντηση από πλευράς Καραμανλή δεν έχει υπάρξει ακόμη στον Γ. Παπανδρέου. Υπήρξαν όμως δύο διαδοχικές απαντήσεις από τον στενό συνεργάτη του Ευάγγελο Αντώναρο ο οποίος σε αυτές τις περιπτώσεις δίνει τη "γραμμή"... 

Evangelos Antonaros
2 ώρες 
Με ερωτούν εδω και μέρες πολλές φίλες και φίλοι αν θα πάω στη σημερινή συγκέντρωση.
Η απάντηση μου είναι απλή: Σέβομαι την άποψη και τη στάση καθενός. Αλλά η στάση μου είναι ξεκάθαρη: ΟΧΙ -- ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ.
Και μάλιστα για πολλούς λόγους. Βλέποντας ποιοι τη διοργανώνουν διαπιστώνω ότι δεν έχω καμμιά σχέση με σχεδόν όλους -- υπάρχουν μια δυό εξαιρέσεις που τιμώ. Είτε γιατί είναι ακραίοι νεοφιλελέ, είτε ό,τι απέμεινε απο το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ. Οπότε έχουν δική τους ατζέντα που ΕΜΕΝΑ τουλάχιστον δεν με εκφράζει.

Evangelos Antonaros
24 λεπτά ·
Επειδή διαβάζω διαφορες εκτιμήσεις όψιμων ΝεοΔημοκρατών, να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Οποιος ξέρει τα γεγονότα, γνωρίζει ότι ο χειρότερος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης -- και μάλιστα με απόσταση ! -- έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Γεώργιος Παπανδρέου του Ανδρέα.
Είναι ο κύριος που έλεγε πως κρίση δεν υπάρχει, που έλεγε πως λεφτά υπάρχουν, που μοίρασε λεφτά με τη σέσουλα τις πρώτες εβδομάδες μετά τη σαρωτική εκλογική του νίκη.
Και κυρίως: Είναι ο κύριος πού άφησε έξη μηνες να περάσουν χωρις να κάνει κάτι -- καθυβρίζοντας τη χώρα τους και τους πολίτες της διεθνώς -- για να μας οδηγήσει ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ στην αγκαλιά του ΔΝΤ και των μνημονίων.
Κάτι που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει αν είχαν εισακουσθει οι συστάσεις του Κώστα Καραμανλη. Απο τη στιγμή όμως που "το παιντί" μας έβαλε στα μνημόνια, η μακροχρόνια επιτήρηση και η συνέχεια ηταν και είναι αναπόφευκτες. Λίγα λόγια και σταράτα. Ολα τα άλλα άπό τους απολογητές εκείνης της μαύρης εποχής είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
 
Top