Το προπερασμένο Σαββάτο, σημειώθηκαν τρεις επιθέσεις κατά την διάρκεια μιας κηδείας στην Καμπούλ που μεταδώθηκε από τα αφγανικά τηλεοπτικά μέσα και οι δολοφονία 90 απο τους παρευρισκομένους εξηγήθηκε σαν επίθεση αυτοκτονίας όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις επιθέσεις στις χώρες που κυριαρχεί το οργανωμένο χάος!!!

Τα αξιόπιστα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σύμφωνα με τους δικούς τους ισχυρισμούς, απέδωσαν την μαζική δολοφονία 90 αθώων πολιτών σε βομβιστές αυτοκτονίας, όπως ολοένα "μαζικά ενημερώνουν"!

Όταν θα δείτε τις εικόνες που θα σας δείξουμε θα καταλάβετε οτι η τρύπα που λαγού προχωράει βαθύτερα, βγάζοντας σενάρια που το απλό ανθρώπινο χειραγωγημένο μυαλό παθαίνει βραχυκύκλωμα και κομπλάρει αυτόματα...

"ΟΧΙ" αποκλείεται ...!!! αυτή είναι η αντίδραση του καμμένου μυαλού ώστε να δικαιολογήσει την καθημερινή συνηθεια του και εμπιστοσύνη στους νοητικούς προγραμματιστές του ή καθοδηγούς.

Τέτοιου είδους ειδήσεις παρουσίασαν τα ΜΜΕ:

"Τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν από τρεις εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα (03.06.2017) στην Καμπούλ στη διάρκεια της κηδείας ενός από τα θύματα των χθεσινών βίαιων διαδηλώσεων."

"Reuters: Νέο μακελειό στο Αφγανιστάν με 12 νεκρούς σε κηδεία στην Καμπούλ - Έγιναν τρεις εκρήξεις 03/06/2017 - Ο τηλεοπτικός σταθμός του Αφγανιστάν Tolo ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών σε 18"

Βλέπουμε λοιπόν ότι σύμφωνα με την αφγανική επίθεση τα ΜΜΕ στην κηδεία στην Καμπούλ δίνουν νούμερα με δεκαοχτώ (18) νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Το 18 είναι κομμάτι απο τον κώδικα τους και το βλέπουμε αν προσέχουμε συνέχεια στην "ενημέρωση" μας.

Στην κηδεία που θα δείτε στο βίντεο, υπήρχαν πολλοί αξιωματούχοι γιατί ήταν και η κηδεία του γιου ενός γερουσιαστή. Ήταν ένας από τους άτυχους που σκοτώθηκαν στην διαδήλωση που έγινε στην πρωτεύουσα της χώρας πριν λίγες ημέρες. Όταν σε διάφορα σημεία της πόλης οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία. Οι φωτογραφίες που σας δείχνουμε είναι λίγα δευτερόλεπτα πριν από την πρώτη έκρηξη...Στο βίντεο θα δείτε ότι το συγκεκριμένο ΑΤΙΑ περνάει με τεράστια ταχύτητα, που είναι σχεδόν αδύνατο να το παρακολουθήσει κανείς με γυμνό μάτι.

Δείτε στο βίντεο την στιγμή της επίθεσης, που φυσικά δεν εχει καμία σχέση με αυτοκτονίες θεότρελων να θέλουν να σκοτώσουν τους δικούς τους ανθρώπους στον τελευταίο αποχαιρετισμό και ενώστε πάλι τις τελείες με την εμφάνιση του ΑΤΙΑ ....

ΤΟ ΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 100% ΜΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ....ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!!


Πηγή: ΚΟΡΑΞ
 
Top