«Η θέση μου για το αν πρέπει να γίνει νέα εκλογή προέδρου είναι ξεκάθαρη και δημόσια διατυπωμένη», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νίκος Παππάς αναφερόμενους σε τίτλους με  την περιστροφή του «….αν δεν έχει εκπέσει» ο Κασσελάκης σχετικά με την παρουσία του στη ΔΕΘ, που προκάλεσαν σύγχυση...
«Έχουμε δει πολλά στην πολιτική και στη δημοσιογραφία. Βέβαια η ευρηματικότητα στη δημιουργία τίτλων, δε σταματά να εκπλήσσει ποτέ. Η θέση μου για το εάν πρέπει να γίνει νέα εκλογή προέδρου του κόμματος είναι ξεκάθαρη και δημόσια διατυπωμένη», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Παππάς.
Σημειώνεται ότι μιλώντας στο Mega, αίσθηση προκάλεσε η φράση που χρησιμοποίησε για την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στη ΔΕΘ, σημειώνοντας πως, «αν δεν έχει εκπέσει», θα εκπροσωπήσει το κόμμα.
«Μια βδομάδα μετά είμαστε εμείς και θα αναπτύξουμε τις θέσεις μας. Πιστεύω πως θα εκπλαγεί θετικά ο προοδευτικός κόσμος από τις προτάσεις μας στη ΔΕΘ. Ο κ. Κασσελάκης αν δεν έχει εκπέσει, προφανώς θα είναι στη ΔΕΘ ως πρόεδρος του κόμματος. Είναι προφανές ότι όλες οι εξελίξεις παράγουν πολιτικό αποτέλεσμα, αλλά υπάρχει έδαφος καταλλαγής και συνεννόησης. Και αυτό είναι που ξενίζει. Η ψηφισμένη μας απόφαση είναι πως θα εργαστούμε για μπορέσουμε να ηγηθούμε σε μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία. Από αλλεπάλληλες διασπάσεις μόνο αισιοδοξία δεν προκύπτει στον προοδευτικό χώρο», σημείωσε.
Όπως σχολίασε στη συνέχεια στη «Ναυτεμπορική», ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «αντιμετωπίζει με μειδίαμα» τις απόπειρες να εμφανιστεί ότι τάσσεται υπέρ της εκλογής νέου προέδρου.
 
Top