Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο Αλεξάνταρ Βουλίν, συναντήθηκε στο Βλαδιβοστόκ με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στο...

περιθώριο του Ανατολικού Οικονομικού Φόρουμ (Eastern Economic Forum - EEF).
Μετά από αυτή τη συνάντηση ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφάλειας, Peter Stano, με την αλαζονεία που διακατέχει το 4ο Ράιχ, κάλεσε το Βελιγράδι να αρνηθεί κάθε ενίσχυση των σχέσεων Σερβίας-Ρωσίας, καθώς «αυτό το βήμα έρχεται σε αντίθεση με τις υποχρεώσεις της ως υποψήφιας χώρας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Ρωσική "επιθετικότητα", το "διεθνές δίκαιο» και το "Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών"».
Ο Σέρβος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, γνήσιος αδέσποτος Γιουγκοσλάβος, αφού σημείωσε ότι «είναι περήφανος που συνάντησε και γνώρισε τον Ρώσο ηγέτη», δεν μάσησε τα λόγια του κι έδωσε πληρωμένη απάντηση στην αποικία των ΗΠΑ με την ψευδεπίγραφη ονομασία ευρωπαϊκή ένωση:
«Θα ζητούσα, ιδιαίτερα από τον εκπρόσωπο της ΕΕ να μην χρησιμοποιεί τους όρους "επιθετικότητα", "διεθνές δίκαιο", ή «Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών" μετά το 1999 και την επίθεση του ΝΑΤΟ εναντίον της Σερβίας, μετά την παραβίαση της απόφασης 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και την αναγνώριση του (ψευδοκράτους) λεγόμενου Κοσσυφοπεδίου, έχετε χάσει το δικαίωμα να μιλάτε για ηθική και διεθνές δίκαιο»!

Σημειώναμε "προφητικά" και "συνωμοσιολογικά" για το ψευδοκράτος του Κοσόβου (στην ίδια επακριβώς μοίρα με την κατεχόμενη Κύπρο μας)...

Ιούλης 2023... Με τον Κοσοβάρο Άλμπιν Κούρτι συναντήθηκαν Γιώργος Παπανδρέου και Ντόρα Μπακογιάννη... Επιδιώκουν αναγνώριση του ψευδοκράτους του Κοσόβου από τη χώρα μας... Περισσότερα Γιατί να μην αναγνωριστεί η "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου";

Επίσης, στις 10 Νοέμβρη 2023:
Αναγνωρίστηκαν τα Σκόπια ως Β. Μακεδονία, τώρα ήρθε η ώρα του ψευδοκράτους:
κέντρο τρομοκρατίας & διακίνησης ναρκωτικών...

Ποιοι ανέλαβαν τη βρώμικη Νατοϊκή δουλειά για το ψευδοκράτος; Τσίπρας, Μητσοτάκη-Μπακογιάνη-Κούβελα, Γ. Παπανδρέου... Ντόρα και Τσίπρας... “ομόσταυλοι”, στο… μαντρί των Αμερικανικών συμφερόντων όπου γης!

Έτσι το ψευδοκράτος του Κοσόβου (ψευδοκράτος όπως κι η κατεχόμενη Κύρπος μας, για το διεθνές δίκαιο και τον λεγόμενο ΟΗΕ... εδώ γελάμε), έχει μια "ειλικρίνεια" Γάμους ομοφυλόφιλων η απαίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να ενσωματώσει ένα ΝΑΡΚΟ-ΚΡΑΤΟΣ!

Στο ΝΑΤΟ το ψευδοκράτος... 25 ἀκριβώς χρόνια... από το ατιμώρητο έγκλημα των φονιάδων των Λαών, της "πολιτισμένης" δύσης του 4ου Ράιχ. 78 ημέρες φονικών βομβαρδισμών... από τα "πολιτισμένα" ανθρωπόμορφα κτήνη των ιμπεριαλιστών, για να "εξάγουν τη δημοκρατία" τους «Δεν ξεχνάμε... Δεν συγχωρούμε τους φονιάδες των Λαών: ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ευρωπαϊκή Ένωση!»

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top