Το χιόνι χτύπησε για τα καλά την Αττική (παύση: ναι το ξέρουμε Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα) και άπαντες βολευτήκαμε κάτω από τις κουβέρτες ή μπροστά στα τζάκια μας. Κι όμως υπάρχει εκεί έξω ένας κύριος που δεν μας «λυπάται» καθόλου.

Πώς λέγεται ο κύριος; Jon Ruiter. Πρόκειται για έναν κύριο που αρέσκεται στην κατασκευή οχημάτων που δεν μοιάζουν καθόλου με τα συνηθισμένα (θυμάσαι το αμάξι-διασημόπλοιο;) λες και είναι ο Q από το James Bond.


Ο Ruiter παρέα με τον μηχανικό Jeff Long αποφασίσαν να νικησόυν τον παγετό και το χιόνι κατασκευάζοντας ένα ιδιαίτερο snowmobile. Πρόκειται για το «Snoped», ένα λεπτό - έχει πλάτος μόλις 15 εκατοστά- όχημα που «φοράει» κινητήρα Chrysler 90 cc και φιλοδοξεί να σε πάει οπουδήποτε, ενώ είναι, λένε, και εύκολο στην οδήγηση -αν σε λένε James Bond σίγoυρα.

Σχεδιαστικά δεν σε ξετρελαίνει, αφού θυμίζει γιγαντιαίο αερόθερμο πάνω σε πέδιλα του σκι, αλλά τι να κάνουμε; Αν θέλεις άνεση, θα πρέπει να κάνεις μερικές εκπτώσεις στο στυλ. Έτσι πάνε αυτά.

Για την ώρα πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι για το αν θα βγει στην παραγωγή, οπότε μπορούμε - ακόμα- να κάτσουμε ήρεμα σπιτάκι μας. Ακόμα.


ratpack.gr


 
Top