Σύμφωνα με την Daily Mail, οι φαν του πρώην άσσου της Σάντερλαντ τους στέλνουν σε καθημερινή βάση επιστολές υποστήριξης αλλά και...



γυμνές φωτογραφίες

Μπορεί ο πρώην άσος της Σάντερλαντ, Άνταμ Τζόνσον, να βρίσκεται πλέον πίσω από τα σίδερα για ασέλγεια εις βάρος ενός 15χρονου κοριτσιού, όμως αυτό φαίνεται πως δεν αποθαρρύνει ούτε στο ελάχιστο τις θαυμάστριές του, οι οποίες συνεχίζουν να του εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στέλνοντάς του γράμματα στη φυλακή.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail, δεκάδες γυναίκες έχουν στείλει τις τελευταίες μέρες γράμματα με παραλήπτη τον άλλοτε διεθνή εξτρέμ της Βρετανίας, ο οποίος καταδικάστηκε την περασμένη Πέμπτη σε έξι χρόνια φυλάκισης για αποπλάνηση και ασέλγεια εις βάρος μιας ανήλικης κοπέλας, την οποία είχε προσεγγίσει μέσω ίντερνετ.

Οι επιστολές αυτές, που είτε αποστέλλονται απευθείας στη φυλακή είτε προωθούνται από την πολυτελή βίλα του 28χρονου, ελέγχονται διεξοδικά από τους φρουρούς και στη συνέχεια παραδίδονται στον ίδιο, μαζί με τις γυμνές φωτογραφίες που μπορεί να περιέχουν.

Όπως αναφέρει η Daily Express, τα μηνύματα υποστήριξης από θαυμάστριες, είτε μέσω ταχυδρομείου είτε μέσω αναρτήσεων στα social media είχαν ξεκινήσει από τις πρώτες κιόλας ημέρες της πολύκροτης δίκης του Βρετανού ποδοσφαιριστή και όχι μόνο δεν μειώθηκαν μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του, αλλά αντίθετα αυξήθηκαν!

Ιδιαίτερη έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι η ροή των γραμμάτων συνεχίζεται αμείωτη ακόμα και μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις στο δικαστήριο σχετικά με το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στις ηλεκτρονικές συσκευές του ποδοσφαιριστή, το οποίο φέρεται να περιλάμβανε και ταινίες με κτηνοβασία.

Παρόλο που τελικά δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος του 28χρονου για την κατοχή αυτού του ακραίου υλικού, είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς μερικές γυναίκες εξακολουθούν να «θαυμάζουν» τον νεαρό Βρετανό και να επιδιώκουν ένα «ειδύλλιο» μαζί του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε, άβυσσος η ψυχή της γυναίκας...

 
Top