Ένιωθε να πεθαίνει. Αυτό είχε εκμυστηρευτεί στην καλύτερή της φίλη...



 Οι πιο κοντινοί της άνθρωποι παντρεύονταν, ενώ εκείνη παρέμενε μόνη μετά τον χωρισμό της από τον άντρα με τον οποίο ονειρευόταν να φτιάξει τη ζωή της. Έβαλε τέλος στη ζωή της μετά από μια έξοδο με την παρέα της.
Η 31χρονη Danielle Saul βρέθηκε κρεμασμένη στο διαμέρισμά της στο Μάντσεστερ τρεις ημέρες μετά από εκείνο το βράδυ, τον περασμένο Ιούνιο. Οι συγγενείς και οι φίλοι της ήξεραν πως περνούσε δύσκολα και ήθελε να φτιάξει τη ζωή της όπως όλοι γύρω της. Δυσκολευόταν όμως να κάνει το επόμενο βήμα μετά το τέλος της τελευταίας σχέσης της που είχε κρατήσει 5 χρόνια.

Το μοιραίο βράδυ που βγήκε με τους φίλους της συνάντησε τον πρώην της και τον κάλεσε με τους φίλους του στο διαμέρισμά της. Δεν τα ξαναβρήκαν και έφυγε το επόμενο πρωί από το διαμέρισμά της, με την 31χρονη να βάζει τέλος στη ζωή της. Το πτώμα της βρέθηκε κρεμασμένο από έναν φίλο της. Ανησύχησε επειδή δεν είχε επικοινωνήσει καθόλου για 3 μέρες.





Οι αρχές, μετά από έρευνα, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ήταν ατυχές περιστατικό και όχι αυτοκτονία. Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να αποδείξει ότι πέθανε εσκεμμένα. "Είναι σαφές ότι αγχωνόταν με τη δουλειά και την προσωπική της ζωή", συμπλήρωσε. "Είναι σαφές ότι η οικογένειά της δεν πιστεύει ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Πιστεύω ότι από το αλκοόλ δεν είχε συναίσθηση των πράξεών της".



Ζούσε μόνη της έχοντας για συντροφιά τη γάτα της και βυθιζόταν στην κατάθλιψη. Είχε στείλει μηνύματα σε φίλη της λέγοντας "νιώθω πως πεθαίνω" και μια φωτογραφία της να κλαίει. Το μοιραίο βράδυ ο πρώην φίλο της δεν άφησε κανένα ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Μέσα στις επόμενες 72 ώρες έβαλε τέλος στη ζωή της. "Είχε αρκετές μακροχρόνιες σχέσεις. Όταν χώρισε από τον φίλο της δεν μπορούσε να το ξεπεράσει. Είχε ακόμα αισθήματα για αυτόν και της ήταν δύσκολο. Τον συνάντησε και νομίζω ήλπιζε να τα ξαναβρούν", δήλωσε η μητέρα της Karen Saul.






 
Top