Ο γιος του Αμερικανού προέδρου, Χάντερ Μπάιντεν ζητούσε βιντεοκλήσεις σεξουαλικού περιεχομένου μέσω FaceTime από μία από τις υπαλλήλους του προκειμένου να της καταβάλει τα δεδουλευμένα της, όπως αποδεικνύουν τα μηνύματα του τα οποία δημοσιεύει η Daily Mail.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, την περίοδο που εστάλησαν τα μηνύματα ο 52χρονος είχε ερωτικό δεσμό με την 29χρονη τότε βοηθό του, η οποία δεν κατανομάζεται στο δημοσιεύμα.

Όπως φαίνεται, όμως, ο διαχωρισμός της προσωπικής από την επαγγελματική του ζωή δεν ήταν το… φόρτε του. Το αποτέλεσμα ήταν να φέρεται τελείως αντιεπαγγελματικά, συνδέοντας τις σεξουαλικές του ανάγκες με τις υποχρεώσεις του ως εργοδότης.

Η εν λόγω γυναίκα εργαζόταν στο νομικό γραφείο Owasco του Χάντερ Μπάιντεν την περίοδο 2018-2019. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, πρόκειται για την τέταρτη υπάλληλο με την οποία είχε ερωτική σχέση.

Έγγραφα από ένα λάπτοπ που είχε αφήσει ο Χάντερ Μπάιντεν σ’ ένα κατάστημα για επισκευή, δείχνουν ότι ο 52χρονος είχε προσλάβει στη εταιρεία την ερωμένη του και χήρα του αδελφού του, Χάλι Μπάιντεν, όπως και την αδελφή της Λιζ Σέκουντι, με την οποία είχε επίσης συνάψει σχέσεις.

Επίσης είχε προσλάβει την προπονήτρια μπάσκετ της κόρης του – που στο παρελθόν φέρεται να δούλευε ως στρίπερ – Λούντεν Ρόμπερτς, ωστόσο τερμάτισε τη σύμβασή της και σταμάτησε να απαντά στα μηνύματά της όταν του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος.

Η Ρόμπερτς τελικά αναγκάστηκε να τον μηνύσει ζητώντας οικονομική στήριξη για το παιδί, υπεθυμίζει η Daily Mail.

Τα μηνύματα και τα email που περιλαμβάνουν την 33χρονη σήμερα βοηθό του Χάντερ Μπάιντεν εμφανίζονται για πρώτη φορά στο λάπτοπ τον Ιούνιο του 2018, όταν ταξίδεψε αεροπορικά από το Λος Άντζελες στην Ουάσινγκτον.

Εκείνη την περίοδο, ο γιος του Αμερικανού προέδρου τράβηξε βίντεο με τις σεξουαλικές τους περιπτύξεις και το αποθήκευσε στον φορητό υπολογιστή.

Η κοπέλα, που εργαζόταν part-time ως μοντέλο, είχε αναλάβει σημαντικά καθήκοντα στην εταιρεία. Τον Ιανουάριο του 2019, έστειλε email στη γραμματέα του εραστή της ρωτώντας γιατί δεν της είχε καταβληθεί ο μισθός των 837 δολαρίων για τον προηγούμενο μήνα και γιατί δεν ήταν ενεργή η ασφάλειά της.

Δύο μήνες αργότερα ο Χάντερ Μπάιντεν της έστειλε 500 δολάρια μέσω Apple Pay και της παραπονέθηκε ότι αντιμετώπιζε οικονομική στενότητα λόγω της διατροφής που πλήρωνε στην πρώην σύζυγό του για τα παιδιά τους.

«Για μένα η εσωτερική σου ομορφιά είναι εφάμιλλη με την εξωτερική. Μου λείπεις πολύ και αισθάνομαι πολύ άσχημα για το πώς σου έχω φερθεί» της έγραψε ο εργοδότης-εραστής της, προτού την προσκαλέσει στο Νιου Χάμσαϊρ. Εκείνη απάντησε αρνητικά λέγοντάς του ότι «δεν έχει χρήματα για τα αεροπορικά εισιτήρια, αφού δυσκολεύεται ακόμα και να πληρώσει το νοίκι της αυτόν τον μήνα».

Λίγες μέρες αργότερα, της απάντησε ότι ήταν διατεθειμένος να καταβάλει τα δεδουλευμένα της, με την προϋπόθεση ότι θα έκαναν μια βιντεοκλήση με τους… δικούς του όρους.

«Θα επανορθώσω για την καθυστέρηση στην πληρωμή» αλλά κι εσύ πρέπει να κάνεις κάτι για μένα, φέρεται να έγραψε ο Μπάιντεν στη νεαρή υπάλληλό του.

«Θα με καλέσεις μέσω FaceTime ή/και θα έρθεις μαζί μου στο επόμενο πάρτι… Αν μιλήσουμε μέσω FT οι κανόνες είναι ότι δεν πρέπει να μιλήσουμε για τίποτε άλλο πέρα από το σεξ, πρέπει να είμαστε γυμνοί, και πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε μας ζητήσει το άλλο άτομο σε λογικά πλαίσια», ανέφεραν τα μηνύματα του 52χρονου.

«Πότε μπορείς να μιλήσεις; Εγώ μπορώ αργότερα απόψε» απάντησε εκείνη.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, ανάμεσα στα μηνύματα ο Χάντε Μπάιντεν έστειλε στη βοηθό του συνολικά 2.750 δολάρια μέσω Apple Pay.
 
Top