Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Τον Σατανά υποδύθηκε στη σκηνή ο καλλιτέχνης LGBTQIA+ Sam Smith,
ο τραγουδιστής που ενσαρκώνει τον δυτικό πολιτισμό...

Τα βραβεία Grammy απονέμονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, για τη βράβευση επιτυχημένων καλλιτεχνών στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Απονέμονται από την Εθνική Ακαδημία Τεχνών κι Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ κι αποτελούν το λαμπρότερο γεγονός στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, έχοντας αντίστοιχο κύρος με τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, τα Βραβεία Emmy και τα Βραβεία Tony... μας λένε. Μάλιστα, οι λάτρεις της τέχνης στην Ελλάδα, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να τα θαυμάσουν σε ζωντανή μετάδοση και αποκλειστικά, οι εγχώριοι διανοούμενοι και καλλιτέχνες (sic!) και συνδρομητές στην COSMOTE TV, χθες Κυριακή στις 03:00 πρωινές ώρες...

Ήταν η 65η τελετή απονομής μουσικών βραβείων και πραγματοποιήθηκε στο Crypto.com Arena, στο Λος Άντζελες στις 5 Φλεβάρη 2023 και βραβεύτηκαν οι καλύτερες ηχογραφήσεις, συνθέσεις και καλλιτέχνες του έτους επιλεξιμότητας, από την 1η Οκτώβρη 2021 έως 30 Σεπτέμβρη 2022. Κι οι προσπάθειες της "τέχνης" στη "νέα εποχή" μετέτρεψαν τη φετινή τελετή σε "Σατανική Μπαλάντα".

Σατανάς, ο σύγχρονος Τιτάνας της "τέχνης" και του "πολιτισμού", ο μέγιστος καλλιτέχνης LGBTQIA+ Sam Smith!

"Σατανική σύμπτωση" κι όχι συνωμοσιολογία, αλλά η συμβολολογία είναι σημαντική: Γενικός χορηγός των βραβείων Grammy, η γνωστή πολυεθνική φαρμακοβιομηχανία Pfizer, του "θεϊκού σωτήριου ορού" για την αντιμετώπιση του "αόρατου εχθρού"!

Η συμβολολογία είναι σημαντική, τόσο στην επιλογή ενός τραγουδιστή που υποδύθηκε τον σατανά, όσο και στον "χορηγό". Αν κάποιος μιλήσει για "ψεκασμένους", "συνωμοσιολόγους" κι άλλα φαιδρά, όπως με τον πειραματικό "ορό", αρέσει δεν αρέσει, αυτός ο δυτικός «πολιτισμός» (sic!) ενέχει και σατανισμό. Τα συμπεράσματα στον θεατή κι αναγνώστη:


Ευτυχώς στην Ελλάδα, παρά τις προσπάθειες της "νέας εποχής", οι "αναχρονιστές", οι "ψεκασμένοι"... έχουμε ακόμη Ηλία Ανδριόπουλο κι ας τον αποκλείουν από παντού:

Για την ιστορία... εντελώς ενδεικτικά ορισμένες από τις πολλές συμπτώσεις, "τυχαία συμβάντα" της "νέας εποχής"...

Σατανισμός! Ούτε σχισματική εκκλησία, ούτε καν ουνία!


«Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται!» Σταυρωτές... Βαρθολομαίος, Ιερώνυμος & ΟΛΟΙ οι ΝατοΪκοί "ιεράρχες"


Συμπάσχουμε με την Ταξιαρχία "Μονόκερων" που πάει στον πόλεμο! Συγκινητικές στιγμές από την ουκρανική Ταξιαρχία ομοφυλόφιλων...

 

ΒΙΝΤΕΟ! Σατανισμός, Ορθοδοξία, σεξολογία, βουντού... εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού!


Δεν υπάρχει άλλη σωτηρία, αφού κι οι Μαρξ με τον Ένγκελς ήταν "ομόφοβοι και ρατσιστές"... μόνον ο Καντίροφ θα μας σώσει: Ένας Καντίροφ "να τον πιεις στο ποτήρι"!


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top