Εθνική Επιτροπή Δικαίωσης Αρμενίων

Ενώ, τουλάχιστον 45 χώρες έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν την Τουρκία μετά τους... σεισμούς, σχετικά λίγες έχουν δεσμευτεί δημόσια να βοηθήσουν τη Συρία.
Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΠΛΗΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!

Τα θύματα στη Συρία συνεχίζουν να αυξάνονται, με τον νέο προσωρινό απολογισμό να ανέρχεται πλέον στους 810 νεκρούς, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας.
Κυρίως τις περιοχές Ιντλίμπ, Χαλέπι, Ταρτούς και Χάμα.
Στη Χάμα, στην κεντροδυτική Συρία, διασώστες και πολίτες έβγαλαν με τα χέρια πτώματα από ένα κτίριο. Μεταξύ αυτών ήταν και ένα παιδί. Στη Τζανταρίς, βορειότερα, ένας άνδρας, καταβεβλημένος, θρηνεί για τον θάνατο του γιου του, ενός μικρού αγοριού, που στον σφίγγει στην αγκαλιά του αρνούμενος να τον αποχωριστεί.
Οι κάτοικοι δεν διαθέτουν μηχανήματα, σκάβουν με οικιακά εργαλεία και με τα χέρια για να βρουν επιζώντες. «Όλη μου η οικογένεια θάφτηκε εδώ. Οι γιοι μου, η κόρη μου, ο γαμπρός μου, δεν υπάρχει κανείς να τους βγάλει», λέει λαχανιασμένος από την προσπάθεια ο Άλι Μπατάλ.
Το νοσοκομείο στην Αλ Ράχμα έχει κατακλυστεί από κόσμο, τα ασθενοφόρα μεταφέρουν ασταμάτητα τραυματίες, μεταξύ αυτών και πάρα πολλά παιδιά
Η ΣΥΡΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!

* Σημείωση: Σχετικό με την επιλεκτική ειδησιογραφία και βοήθεια: «Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya * الله يحميكي يا سوريا»!

 
Top