Εξαφανισμένος από προσώπου γης ο πατέρας Αντώνιος μαζί με την πρεσβυτέρα, μετά το τσουνάμι αποκαλύψεων για την «Κιβωτό του Κόσμου». Τη στιγμή που οι εξελίξεις για την «Κιβωτό του Κόσμου» είναι καταιγιστικές και οι καταγγελίες παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα αποφεύγουν επαφές με δημοσιογράφους και εμφανίσεις, μετά την τελευταία κοινή τους συνέντευξη.

«Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανέναν», αρκέστηκε να δηλώσει ο πατέρας Αντώνιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Κι ενώ οργίαζαν οι φήμες ότι μπορεί να έχουν φύγει ήδη στο εξωτερικό, σύμφωνα με το Star ο πατέρας Αντώνιος είναι φιλοξενούμενος σε σπίτι στελέχους της δομής. Αυτό που λέει στους ανθρώπους του είναι, «δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;»

Ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με το Star, βρίσκεται κλεισμένος σε ένα δωμάτιο, δε μιλά με κανέναν δικηγόρο και δεν έχει τηλεόραση, ούτε διαδίκτυο. Μάλιστα, λέγεται ότι είναι σε κακή κατάσταση και δέχεται την υποστήριξη γιατρού και ψυχολόγου.

Από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή φέρεται να υποστηρίζει ότι «για όλες τις καταγγελίες υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα που έχει κάνει καταγγελία, έχουμε κάνει χίλια καλά».

Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα θα εκπροσωπηθούν από συνολικά τέσσερις δικηγόρους, και, σύμφωνα με το STAR, φαίνεται να «βλέπουν» θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα πίσω από τις καταγγελίες σε βάρος της «Κιβωτού του Κόσμου».
 
Top