...η σύμβουλος Μητσοτάκη...

Νέα στοιχεία αναφορικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της πρωθυπουργικής συμβούλου Χάρις Κούτση σχετικά με αναθέσεις από το κράτος φέρνει στο φως της δημοσιότητας το documentonews.gr. 

Όπως προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα που... έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια, η ειδική σύμβουλος του Μητσοτάκη και συντονίστρια στη ΝΔ, Χάρις Κούτση συνδέεται με μία ακόμη εταιρεία η οποία παίρνει δουλειές από το κράτος, όπως για παράδειγμα υπουργεία και κρατικούς οργανισμούς. 

Πρόκειται για την εταιρεία «HAVAKO MON. IKE» με έδρα τη Βάρκιζα στην οποία η κα Κούτση εμφανίζεται ως νόμιμος εκπρόσωπος της και η οποία έχει λάβει την περίοδο 2021 – 2022 αναθέσεις συνολικού ύψους περίπου 180.000 ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο. Την ώρα δηλαδή που κα Χάρις Κούτση εμφανίζεται ως σύμβουλος του πρωθυπουργού ταυτόχρονα συνδέεται με μία ακόμη εταιρεία με κρατικές αναθέσεις, μετά και την Virality, της οποίας απέκτησε το 35% από τον Νοέμβριο του 2021 έως και τον Ιούλιο του 2022. Ας ξετυλίξουμε όμως το «κουβάρι» και αυτών των κρατικών αναθέσεων.

Διαβάστε αναλυτικά στο documentonews.gr
 
Top