Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Όσο πιο κοντά είναι η πτώση μιας αυτοκρατορίας,
τόσο πιο...

τρελοί είναι οι νόμοι»
Μάρκος Τύλλιος Κικέρων (106 π.Χ. - 43 π.Χ.)

* Η φωτογραφία στην ανάρτηση, που έμεινε στην ιστορία...
Τραβηγμένη από τον φακό του Anil Prabhakar στα δάση της Ινδονησίας...
Η φωτογραφία δείχνει έναν... (στο Υ.Γ.)

Ενώ καλπάζει στην κυριολεξία η "Πανδημία των €μVολιασμένων", όπως ακριβώς διεθνούς κύρους Επιστήμονες και Νομπελίστες της Ιπποκράτειας Ιατρικής τόνιζαν πως "Σε περιόδους επιδημίας ΔΕΝ επιτρέπονται εμβολιασμοί" (ούτε στο σκυλάκι, ή γατούλα που έχει συνάχι δεν κάνουν το κανονικό εμβόλιο οι κτηνίατροι), κι ενώ ο πανικός κι επίσημες δηλώσεις των "κυβερνητικών ειδικών" με ασυλία κι ακαταδίωκτο ομολογούν δειλά δειλά, το "Κόμμα της 3ης Δόσης" και ανά τρίμηνο λένε οι "κυβερνητικοί ειδικοί" στη γειτονική Ιταλία... στην Ελλάδα έχουμε το διάγγελμα Μητσοτάκη και την πλειοδοσία σε πιο αυστηρά μέτρα του Τσίπρα και του νέου "συμβούλου" υγείας, κάποιου Γρηγόρη Γεροτζιάφα, της Σορβόνης Big Pharma παρακαλώ (Γρηγόρης Γεροτζιάφας, νέο μέλος της ομάδας συμβούλων του Τσίπρα: "μαζικός υποχρεωτικός εμβολιασμός, αλλιώς γενικό lockdown μέχρι τα Χριστούγεννα")...

Η "Πανδημία των €μVολιασμένων", όσο κι αν προσπαθούν να "εξαφανίσουν" τα αργυρώνητα ΜΜΕ, αποτελεί πραγματικό γεγονός σε όλο τον πλανήτη. Η κατάσταση στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, με τις λοιμώξεις μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων αυξάνονται με ανεξέλεγκτους ρυθμούς, όπως κι η έκρηξη αξιώσεων αποζημίωσης για παρενέργειες €μVολίων στην Αυστραλία.
Αρκεί μια ματιά ανάγνωσης στο άρθρο της "China Daily", που φυσικά "διαφεύγει" στην αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία, τόσο την ελληνόφωνη, όσο κι ευρωπαϊκή:

* S. Korea registers 35,620 breakthrough COVID-19 cases
Η κα. Θεοδωρίδου, παρότι με ασυλία κι ακαταδίωκτο, έστω δειλά δειλά "φύλαξε τα νώτα" της και έγινε περισσότερο σαφής...

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ασημίνα Γκάγκα (αναπληρώτρια κι όχι υφυπουργός, δηλαδή ισότιμη του Πλεύρη, με αρμοδιότητες από απευθείας από τον πρωθυπουργό) κι αυτή "φύλαξε τα νώτα" της.

Έτσι ο Μητσοτάκης αναζήτησε και βρήκε τη δικαιολογία μέτρων απαρτχάιντ στους συνεταίρους του στο "Κόμμα της 3ης Δόσης", αντί να ενημερώσουν και να προστατεύσουν τους ήδη εξαναγκασμένους σε "εμβολιασμό" ξεκίνησαν την τρομοκρατία.

Με ταχυδακτυλουργίες κι "επικοινωνιακά" κόλπα θέλουν να μετατρέψουν την "Πανδημία των €μVολιασμένων" σε "Πανδημία ανεμβολίαστων", επακριβώς όπως οι καλόγεροι του μεσαίωνα που βάφτιζαν το κρέας ψάρι για να ξεφεύγουν από τους κανόνες της νηστείας... κι είμαστε στην αρχή... [Βλέπε και σε: Καλπάζει η "Πανδημία των ΕμVολιασμένων"! Τώρα θέλουν να την αποδώσουν στους υγιείς].

Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών Επιχείρηση "Γαλάζια Ελευθερία"
Σήμερα στην Ελλάδα όλα τα παραπάνω μπορεί να θεωρηθούν -για την ώρα- με μεγάλη ευκολία και πρώτη "ματιά" ως "παρενέργειες ψεκασμένων αρνητών", που φτιάχνουν σενάρια συνωμοσιολογίας.

Λίγοι θυμούνται -να 'ναι καλά η "ανεξάρτητη δημοσιογραφία" και το Μέτωπο "Κόμμα 3ης Δόσης"-, το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών Επιχείρηση "Γαλάζια Ελευθερία", που θα μας απελευθέρωνε οριστικά από τον "αόρατο εχθρό" και θα είχαμε την "επιστροφή στην κανονικότητα". Δεν το θυμούνται πλέον ούτε αυτοί που χωρίς 3η δόση (οι επόμενες ακολουθούν) "χάνουν τα προνόμια που τους υποσχέθηκαν" και πολλές φορές γίνονται πολέμιοι, πολλοί μισούν κυριολεκτικά όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και παίζουν το παιχνίδι του διαχωρισμού μεταξύ Ανθρώπων προς τέρψιν της ελίτ -πάντα... να 'ναι καλά η "ανεξάρτητη δημοσιογραφία" και το Μέτωπο "Κόμμα 3ης Δόσης".

Σύντομα και στην Ελλάδα θα ζήσουμε την πολιτική αστρομυωπία που βιώνουν στην Ιταλία. Ενώ καλπάζει στην κυριολεξία η "Πανδημία των €μVολιασμένων", ο διχασμός και μίσος τροφοδοτείται από την "ανεξάρτητη δημοσιογραφία". Η "έγκριτη" Corriere della Sera κι όχι μια οποιαδήποτε εφημερίδα επιτίθεται στους υγιείς σπέρνοντας ναζιστικό μίσος: "Τα Χριστούγεννα δεν πάμε σε σπίτια ανεμβολίαστων και δεν τους προσκαλούμε"!
Καταπληκτική η πένα της Ιωάννας Υψηλάντη, που συνοψίζει το  άκρον άωτον του σουρεαλισμού που βιώνουμε: Δίνεται μάχη σε όλα τα πεδία της προπαγάνδας και  της τιμωρίας,  για να πειστούν οι ήδη εμβολιασμένοι να κάνουν τρίτη και τέταρτη δόση!

Η "Πανδημία των €μVολιασμένων" δεν προκαλεί καμία έκπληξη σε όσους δεν είναι "ειδικοί κυβερνητικοί" επιστήμονες, αλλά απλοί θνητοί με μοναδική γνώση την απλή ανάγνωση.

Ιταλία, 29 Σεπτέμβρη 2021, στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό με πολιτικό χαρακτήρα και φιλοκυβερνητικό "La7", στη διάρκεια της τεράστιας ακροαματικότητας και δημοφιλίας εκπομπή “L’aria che tira” (Ο αέρας που πνέει), της δημοφιλούς δημοσιογράφου Myrta Merlino (ακολουθεί το σχετικό βίντεο), για πέντε (5) ολόκληρα λεπτά ένα πολικό ψύχος εισέβαλε στο τηλεοπτικό στούντιο.

Το σοκ στην έκφρασή τους, ακούγοντας τον λάτρη των εμβολιασμών... δεν χρήζει περισσότερων σχολίων...

Το "πολικό ψύχος" ξεκίνησε την εισβολή του στο τηλεοπτικό στούντιο όταν πήρε το λόγο ο υπέρμαχος των εμβολιασμών κι όχι ένας "ψεκασμένος αρνητής", ο καθηγητής Claudio Giorlandino, Διευθυντής Υγείας της Altamedica Istituto di Ricerca Scientifica (Ινστιτούτο Επιστημονικής Έρευνας), "ειδικότερος των ειδικών με τεράστια εμπειρία στην καταπολέμηση του ιού στην πανδημία", όπως τόνισε η δημοσιογράφος Myrta Merlino, στην παρουσίαση του πριν την παρέμβαση του και δικαίως αφού ήταν μια επιτυχία η παρουσία του στην εκπομπή της. Ο "ειδικότερος των ειδικών με τεράστια εμπειρία στην καταπολέμηση του ιού στην πανδημία" σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, τόνισε μεταξύ πολλών:

«Εμείς είμαστε εντελώς-κυριολεκτικά υπέρ των εμβολίων, αλλά ενστερνίζομαι αυτά που είπε ο Υπουργός Υγείας του Ισραήλ [...]
Πως ο εμβολιασμός, δεν χρειάζεται πλέον.
Ξεκίνησαν την τρίτη δόση επειδή δεν ήξεραν τι να κάνουν, αλλά όχι επειδή πιστεύουν ότι το εμβόλιο μπορεί να κάνει κάτι
»

Πάγωσαν όλοι όταν τα λέει αυτά ο κατ' εξοχήν υπέρμαχος των εμβολιασμών, τους δείχνει τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας του Ισραήλ κι επισημαίνει πως είναι σε καθημερινή προσωπική επαφή κι επικοινωνία με τους συναδέλφους του καθηγητές ιατρικής στο Ισραήλ.

Ακούνε καλά; Είναι ο"ειδικότερος των ειδικών με τεράστια εμπειρία στην καταπολέμηση του ιού στην πανδημία", ο καθηγητής στην πρώτη γραμμή των εμβολιασμών και τους λέει ψυχρά ότι στο Ισραήλ, το "μοντέλο εμβολιασμού" της Big Pharma απέτυχε: «Ξεκίνησαν την τρίτη δόση επειδή δεν ήξεραν τι να κάνουν, αλλά όχι επειδή πιστεύουν ότι το εμβόλιο μπορεί να κάνει κάτι».

Πως το είχε πει -του ξέφυγε μάλλον, γιατί "ξεχάστηκε"- εκείνος ο δικός μας ακατονόμαστος, "ειδικός" με ασυλία κι ακαταδίωκτο, αλλά και με μόνιμο στασίδι στα κανάλια, όταν δεν τους ταΐζει κάποια φαρμακοβιομηχανία σε γραφικές ταβέρνες; «Το Ισραήλ έχει κάνει συμφωνία με την Pfizer προκειμένου να γίνουν "δοκιμές στον πληθυσμό" αναφορικά με τα εμβόλια»! Το βίντεο: ΕΔΩ

Συμπερασματικά, ο "ειδικός των ειδικών" κι υπέρ των εμβολιασμών κυβερνητικός Ιταλός επιστήμονας, επιδεικνύει τις τεκμηριωμένες έρευνες των ισραηλινών κυβερνητικών επιστημόνων και...
1: σύμφωνα με τον ειδικό, «Ο εμβολιασμός δεν χρειάζεται πλέον»!
Στη συνέχεια, με προτροπή από την οικοδέσποινα δημοσιογράφο, ώστε ν' ανατραπούν όσα αποδομούν την "εμβολιαστική πίεση με μέτρα"... προσθέτει: «Η τρίτη δόση αυξάνει την ποσότητα των αντισωμάτων και αυτό είναι αναμφισβήτητο, αλλά ενάντια σε έναν ιό που, ωστόσο, πρακτικά δεν υπάρχει πλέον».
2: σύμφωνα με τον ειδικό, «Ο ιός, τουλάχιστον στην πρώτη του μορφή, δεν υπάρχει πλέον»! 

Απορία ενός αδαή, αμόρφωτου υπηκόου της αποικίας Ελλάδας, άντε και "ψεκασμένου": Ο επιστήμονας τρελάθηκε, ή κάποιοι κερδοσκοπούν παίζοντας στο καζίνο τις Ανθρώπινες ζωές και σήμερα και των παιδιών μας;

Οι δικοί μας "ειδικοί" περί άλλων τυρβάζουν... η δημοσιογραφική αργυρώνητη αγυρτεία επίσης, οι δικαστές κι εισαγγελείς της λεγόμενης "αδέκαστης δικαιοσύνης" μάλλον δεν ακούνε, δεν βλέπουν, δεν διαβάζουν... και φυσικά όλα τα επικαλύπτει το μεγάλο διακομματικό μέτωπο σωτηρίας μας: το "Κόμμα 3ης Δόσης".

Ας παρακολουθήσουμε την παρέμβαση του ειδικού, μεταφράζοντας βασικά σημεία "κατά λέξη":

Δόκτωρ Claudio Giorlandino, Διευθυντής Υγείας της Altamedica (Istituto di Ricerca Scientifica) (Ινστιτούτο Επιστημονικής Έρευνας), ένας από τους πιο έγκυρους Ιταλούς ειδικούς στο θέμα του Covid κι υπέρμαχος των εμβολιασμών, τους τελευταίους μήνες διηύθυνε περίπου 50 μελέτες σχετικά με την ανοσία που προκαλείται από τη λοίμωξη Sars-Cov-2, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Virus Disease":

Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών με την Επιχείρηση "Γαλάζια Ελευθερία", που υποσχέθηκαν ελευθερία κι επιστροφή στην "κανονικότητα", ακόμη με 150ευρα και μεγκαμπάιτ στους νέους... τώρα χωρίς "προνόμια", ανεμβολίαστος αν δεν κάνεις την "Τρίτη Δόση"... χωρίς το θεϊκό "πιστοποιητικό" για να εργάζεσαι, να κυκλοφορείς, να πηγαίνεις στο γιατρό σου... λες και βρισκόμαστε στη ναζιστική Γερμανία και τη φασιστική Ιταλία!

Το "Κόμμα 3ης Δόσης"... λίαν συντόμως των επόμενων...

...στήριγμα της επανεκίνησης για τη νέα "Γαλάζια Ελευθερία"... Διανθισμένη με ανέξοδα συνθήματα για προσλήψεις (που δεν επιτρέπει το διευθυντήριο της ΕΕ σε καμία από τις 27 χώρες-μέλη), σκληρότερα μέτρα από την "αριστερά της εποχής μας", αντικαπιταλιστικές κορώνες από την άλλη "αριστερά" και πάει λέγοντας από την "επαναστατική" εξωκοινοβουλευτική "αριστερά" και μάλιστα με γιατρό, με "Ιπποκράτειο ήθος"...

Πρέπει κάποιος να είναι "ειδικός επιστήμονας" για να καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει... Κάτι "πίνουν και δεν μας δίνουν";

Είστε "εδικοί" όλοι εσείς που διακινείτε "θεωρίες συνωμοσίας"... θα πει κάποιος... Τελικά... ποιοι είναι οι συνωμότες και ποια η συνωμοσία;

Την απάντηση έχει δώσει ο διανοούμενος και μεγάλος κομμουνιστής ηγέτης:

Γνώση, κουλτούρα... είναι η ικανότητα που έχει το μυαλό μας να κατανοεί τη ζωή,
τη θέση που κατέχουμε σε αυτήν, τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους.
Κουλτούρα έχει κάποιος που έχει επίγνωση του εαυτού του και των πάντων,
που νιώθει τη σχέση με όλα τα άλλα όντα (...) Για να μπορεί όποιος θέλει να μορφωθεί,
να είναι φιλόσοφος
»
Αντόνιο Γκράμσι

«Κάθε άνθρωπος εκτός του επαγγέλματός του
εκτελεί κάποια πνευματική δραστηριότητα, είναι δηλαδή
ένας "φιλόσοφος", καλλιτέχνης, καλαίσθητος, συμμετέχει
σε μια αντίληψη του κόσμου, διαθέτει μια συνειδητή
γραμμή ηθικής συμπεριφοράς, συμβάλλει στην υποστήριξη
ή στην αλλαγή της αντίληψης για τον κόσμο,
δηλαδή στη δημιουργία νέων τρόπων σκέψης»
 Antonio Gramsci, "Quaderni del carcere" (Τετράδια της φυλακής)
 
* Υ.Γ. Η φωτογραφία δείχνει έναν... πορτοκαλί πίθηκο (ουρακοτάγκος), που σήμερα κινδυνεύει από εξαφάνιση, να απλώνει το χέρι του για να βοηθήσει έναν γεωλόγο που έπεσε σε μια λίμνη λάσπης κατά τη διάρκεια της έρευνάς του... Μια συγκινητική σκηνή το λιγότερο... Ένα μάθημα για τους ανθρώπους που σήμερα κάτω από την προπαγάνδα των Big Pharma, του "Κόμματος 3ης Δόσης" σπέρνουν μίσος ανάμεσα στους ανθρώπους με πολιτικές διακρίσεων, που όλοι πίστευαν ότι τελείωσαν με την ήττα του ναζισμού και του φασισμού... Όταν ο φωτογράφος Anil Prabhakar έδωσε τη φωτογραφία έγραψε τη λεζάντα:«σε μια εποχή που η έννοια της ανθρωπότητας πεθαίνει στους ανθρώπους, τα ζώα μας οδηγούν στις αρχές της ανθρωπότητας». Τροφή για ν' αναλογιστούμε τι μας επιβάλουν σήμερα οι ελίτ...
 
Top