Τα εκβιαστικά μέτρα κυβέρνησης και "ειδικών" ωθούν τον κόσμο στα άκρα. 

Μετά τα τελευταία περιστατικά με ανεμβολίαστους ασθενείς να χαίρουν απαράδεκτης συμπεριφοράς στα νοσοκομεία, μία ακόμη ιστορία τρέλας μας έρχεται αυτή τη φορά από το Αγρίνιο.

Όλα άρχισαν όταν μία γιατρός στο περιφερειακό ιατρείο Νεοχωρίου στην Αιτωλοακαρνανία ζήτησε από μία νεαρή να της προσκομίσει αρνητικό εργαστηριακό τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αρχικά αν έχει κορωνοϊό και μετά να την εξετάσει.

Η 18χρονη, η οποία είχε εκδηλώσει ορισμένα ύποπτα συμπτώματα, μετέβη με τον πατέρα της στο ιατρείο, με την γιατρό να επιμένει ότι βάσει πρωτοκόλλου δεν μπορεί να την εξετάσει.

Τότε υπήρξε ένας διαπληκτισμός με τη νεαρή και τον πατέρα της να ζητάνε από τη γιατρό να τους «γράψει» αντιβιοτικά και να αποχωρήσουν.

Η γιατρός ωστόσο εξακολουθούσε να ζητάει αρνητικό τεστ και τότε ήταν που η 18χρονη έκανε λαβή στη γιατρό και να τη χτύπησε με κλωτσιά στο στήθος.

Αμέσως μετά το περιστατικό η γιατρός, όντας σε κατάσταση σοκ, μετέβη σε τοπικό αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η αστυνομία προχώρησε στο σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 18χρονης και του πατέρα της για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση.
 
Top