Η δημοσκόπηση της ALCO, για λογαριασμό του OPEN, δείχνει ότι η διαφορά ανάμεσα Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ μικραίνει , ενώ στο μέτωπο του κορονοϊού οι πολίτες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαχείριση της πανδημίας. Παράλληλα, ντέρμπι διαφαίνεται στην εκλογική διαδικασία για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 33,3% ο ΣΥΡΙΖΑ 23,6% και το ΚΙΝΑΛ 9,7%. Τέταρτο είναι το ΚΚΕ με 5,6% και ακολουθούν η Ελληνική Λύση με 4,3% και το ΜέΡΑ25 με 3.1%.

Μειώνεται η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Άνοδος για το ΚΙΝΑΛ.OPEN

Ντέρμπι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Σχετικά με την εσωκομματική διαδικασία για τη νέα ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, διαφαίνεται ντέρμπι ανάμεσα σε τρεις, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να προηγείται ως προς την καταλληλότητα με βραχεία κεφαλή του Ανδρέα Λοβέρδου ενώ τρίτος έρχεται ο Γιώργος Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα: «Ανεξάρτητα από το κόμμα που ψηφίζετε, ποιος θεωρείτε ότι είναι ο πλέον ικανός και κατάλληλος για να εκλεγεί πρόερδος του ΚΙΝΑΛ», ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει το 33% και ο Ανδρέας Λοβέρδος το 32%. Τρίτος ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου με ποσοστό 24%.





 
Top