Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη
δημοσιότητα όσα η εξουσία θέλει να... παραμένουν μυστικά.
Γι' αυτό σήμερα, εκτός από πολύ σπάνιες εξαιρέσεις ανεξάρτητων
δημοσιογράφων έξω από τα λεγόμενα έγκυρα ΜΜΕ,
δεν υπάρχει πραγματική δημοσιογραφία και δημοσιογράφοι:
μόνον αργυρώνητα,  άγρια μαντρόσκυλα της εξουσίας, με μικρό
ή μακρύτερο λουρί. που υπηρετούν τους τραπεζίτες

Στη συνοδευτική φωτογραφία της ανάρτησης:
(αριστερά επάνω): Πολ Σίνγκερ [Paul Elliott Singer], Αμερικανός διαχειριστής "επενδύσεων αμοιβαίων κεφαλαίων" (hedge fund), Φιλάνθρωπος, Ευεργέτης, Ακτιβιστής, Επενδυτής, Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Elliott Management.
(αριστερά κάτω): Λόρενς Ντάγκλας [Larry Fink], στέλεχος του "Δημοκρατικού Κόμματος", Αμερικανός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock, της αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας "επενδύσεων αμοιβαίων κεφαλαίων" (
hedge fund)
(δεξιά επάνω): "Μπιλ" Γκέιτς [Bill Gates], Αμερικανός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Φιλάνθρωπος, Ευεργέτης, Επενδυτής "αμοιβαίων κεφαλαίων" (
hedge fund), βασικός μέτοχος των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών GSK-Pfizer-BioNTech.
(δεξιά κάτω): Τζωρτζ Σόρος [George Soros], Ουγγροαμερικανοεβραίος , δισεκατομμυριούχος, Φιλάνθρωπος, Ευεργέτης, Ακτιβιστής,  Επενδυτής "αμοιβαίων κεφαλαίων" (
hedge fund), βασικός μέτοχος της πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας Gilead Sciences, Inc.

Σχετικό: 23 Απρίλη 2021, Ασυλία "ειδικών"... «Ακολουθήστε τα χρήματα, θα βρείτε τη μαφία!»

Οι παγκόσμιοι "φιλάνθρωποι", "ευεργέτες", "ακτιβιστές" κι "επενδυτές" έστρεψαν τα επενδυτικά τους προγράμματα στα "πειραματικά γενετικά σκευάσματα" που βάπτισαν ως "€μVόλια" για την αντιμετώπιση της "πανδημίας". Αυτό το γεγονός κάτι σηματοδοτεί και τουλάχιστον πως πρόκειται για ένα κερδοφόρο τομέα που πήρε τιτάνιες διαστάσεις τη "νέα εποχή" του "αόρατου εχθρού", κατόπιν του θεϊκού €μVολίου των πολυεθνικών Big Pharma, που θα έφερνε την "κανονικότητα" με το Πρόγραμμα Εμβολιασμών Επιχείρηση "Γαλάζια Ελευθερία", που θα μας απελευθέρωνε οριστικά από τον "αόρατο εχθρό" και σήμερα την 3η Δόση για την "κανονικότητα", ενώ στο Ισραήλ ξεκίνησε η 4η Δόση και πάει λέγοντας.

Η στροφή των κολοσσών του χρήματος στη νέα κερδοφόρα επιχείρηση του υπερεθνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος τη "νέα καπιταλιστική εποχή", για πολλούς σημαίνει πως την επιστροφή στην όποια "κανονικότητα" θα πρέπει να την ξεχάσουν όλοι στο δυτικό "πολιτισμένο" κόσμο και κυρίως στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σήμερα η πολιτική, η δικαστική εξουσία, η δημοσιογραφία, οι λεγόμενοι θεσμοί, η εκκλησιαστική ιεραρχία, αλλά κι η Ιπποκράτεια Ιατρική που μετατράπηκε σε καθεστωτικό "επιστημονισμό"... είναι χωρίς καμία αμφιβολία πειθήνια όργανα του υπερεθνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες καθοδηγούν κι οδηγούν την καπιταλιστική αναδίπλωση κι επίθεση με βάση τις 27 χώρες της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας", τις ΗΠΑ, Ισραήλ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην Ελλάδα, μοναδική εξαίρεση, βρήκαν συμμάχους ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πολιτικό σύστημα, στρατευμένο στο "υγειονομικό απαρτχάιντ" για το καλό μας. Μόνον στην Ελλάδα ο "επιστημονισμός" κατάφερε μια τεράστια ολοκληρωτική νίκη! Έφερε την ενότητα των πολιτικών κομμάτων και το σχηματισμό του μετώπου "Κόμμα της 3ης Δόσης" (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Κιναλ, Βαρουφάκης, εξωκοινοβουλευτική "αριστερά"), των ιδεολογιών, της οικονομίας και κυρίως κατατρόπωσε, όχι μόνον την μέχρι σήμερα Ιπποκράτεια Ιατρική επιστήμη, αλλά και τους θεούς, όλες τις Χριστιανικές θρησκείες (καθολικούς, ορθοδόξους, προτεστάντες κ.λ.π.).

* «Μπορούσε να μην στοιχιστεί υπό τον πάπα ο κ. Σ. Μεντζελόπουλος;»

* «Η ΑΘΛΙΑ πραγματικότητα της σημερινής Νατοϊκής αριστεράς, εξηγείται σε ένα σκίτσο!»

* Βασιλακόπουλος (Conflict of interest)... «Οι "ειδικοί επιστήμονες"... θα πρέπει να φοράνε διακριτικό με τον σπόνσορα τους, για να γνωρίζουμε σε ποια φαρμακοβιομηχανία (Big Pharma) ανήκει ο καθένας»

Ο φίλος Giorgio Bianchi, ανεξάρτητος Ιταλός δημοσιογράφος και συγγραφέας μας θυμίζει την εποχή που η δημοσιογραφία δεν είχε τεθεί οριστικά και συνολικά στην υπηρεσία των τραπεζιτών και των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιριών, που σήμερα κυβερνούν μέσα από κυβερνήσεις μαριονέτες, ένα ντοκιμαντέρ-έρευνα της Ιταλικής Κρατικής Τηλεόρασης Rai3 με τίτλο "Ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια" ("Cavie umane"), του Stefano Liberti το 2008. Η έρευνα ανοίγει ως εξής το ντοκιμαντέρ: «Χρησιμοποίησαν τα παιδιά μας ως ινδικά χοιρίδια. Αν ήμουν πολιτικός ηγέτης και είχα τη δύναμη, θα κατέστρεφα αυτές τις φαρμακευτικές εταιρίες».

Υπενθυμίζει ο Giorgio ένα κείμενό του τον περασμένο Νοέμβρη (2020) για τις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες των εμβολίων:
«Δεν θα αγόραζα ούτε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από αυτές, πόσο μάλλον ένα πειραματικό εμβόλιο mRNA.
Νιγηρία, η κυβέρνηση ζητά αποζημίωση από την Pfizer για το θάνατο 200 παιδιών.
Είναι ένας νομικός πόλεμος μεταξύ της κυβέρνησης της Νιγηρίας και του αμερικανικού φαρμακευτικού κολοσσού, της φαρμακευτικής εταιρίας Pfizer, που κατηγορείται ότι δοκίμασε κρυφά ένα φάρμακο σε 200 παιδιά το 1996, με το πρόσχημα της ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληθυσμούς της βόρειας περιοχής του Κάνο, που είχε πληγεί από μια πολύ σοβαρή επιδημίας μηνιγγίτιδας.
Η Pfizer απέρριψε σήμερα ισχυρισμούς για "ανήθικη συμπεριφορά" μετά από καταγγελία της κυβέρνησης της Αμπούζα, η οποία ζήτησε αποζημίωση επτά δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Η αμερικανική πολυεθνική κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε, επικαλούμενη ανθρωπιστικούς λόγους, μια σοβαρή επιδημία μηνιγγίτιδας και ιλαράς -η οποία προκάλεσε χιλιάδες θανάτους-, για να δοκιμάσει ένα φάρμακο, το Trovan (Trovafloxacin), ένα πόσιμο αντιβιοτικό που για την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων παρουσιάζει "κινδύνους τοξικότητας στο ήπαρ". Το 1996, σύμφωνα με την κυβέρνηση της Νιγηρίας, ενώ ξέσπασε μια επιδημία μηνιγγίτιδας που σκότωσε περισσότερα από 15.000 άτομα, η Pfizer επέλεξε 200 παιδιά από ένα νοσοκομείο για ινδικά χοιριδίου, χωρίς να λάβει άδεια από τους γονείς τους.
Εκτός από την πολύ σοβαρή βλάβη που προκλήθηκε στα νεαρά θύματα, το επεισόδιο πανικόβαλε τον νιγηριανό πληθυσμό που, φοβούμενοι ότι θα χρησιμοποιηθούν ως ινδικά χοιρίδια, εγκατέλειψαν πολλές εκστρατείες εμβολιασμού τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης κι αυτή κατά της πολιομυελίτιδας που διεξήγαγε ο ΠΟΥ.
Αυτή η υπόθεση προκάλεσε και ενέπνευσε ένα μυθιστόρημα του John Le Carrè, στο οποίο βασίστηκε η ταινία "The Constant Gardner" το 2005».

Το ντοκιμαντέρ της Ιταλικής Κρατικής Τηλεόρασης Rai3 με τίτλο "Ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια" ("Cavie umane"), του Stefano Liberti το 2008: ΕΔΩ

 
 

«Η "επιστήμη" της άρχουσας τάξης, είναι η κυρίαρχη "επιστήμη"...
Στην πραγματικότητα, ακόμη κι η επιστήμη είναι ένα εποικοδόμημα, μια ιδεολογία...
Η επιστήμη, επομένως, δεν έχει τη δική της απόλυτη εγκυρότητα, πέρα ​​από το χρόνο,
αλλά στην ιστορία της αντιπροσωπεύει την παλινδρόμηση των
σχέσεων πραγματικής εξουσίας στο εσωτερικό των τάξεων και τις σχέσεις παραγωγής
»
Antonio Gramsci

Όποιος σήμερα έστρεψε αλλού το πρόσωπό του, υπηρετώντας τον "επιστημονισμό" και τις πολυεθνικές big pharma, στηρίζοντας ένα απαρτχάιντ "πιστοποιητικό κυκλοφορίας" που διακρίνει τους πολίτες σε "κατηγορίες", δεν μπορεί να ξεπλυθεί με ανέξοδα "αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα" κι υποταγή-υπακοή στη "νέα τάξη"... θα κριθεί και θα καταδικαστεί από την Ιστορία...

Αν δεν κλείσουμε τους λογαριασμούς με τη Νατοϊκή αριστερά, δεν θα προχωρήσει τίποτα για τους λαούς...

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti

 
Top