ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑ: Οι αυταρχικές κυβερνήσεις συνεχίζουν να επιβάλλουν αντιεπιστημονικές εντολές εμβολίων σε έναν ολοένα και πιο απρόθυμο πληθυσμό. 
Ως αποτέλεσμα, οι ανεμβολίαστοι πολίτες αισθάνονται ότι οι κυβερνήσεις τους θέλουν να τους στοχοποιήσουν όπως οι Ναζί στοχοποίησαν τους Εβραίους στη Γερμανία του 1930 και του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι ανεμβολίαστοι αισθάνονται συκοφαντημένοι, χλευασμένοι, διαπομπευμένοι, αποδιοπομπαίοι τράγοι και γελοιοποιημένοι. Και ακόμη χειρότερα, κατηγορούνται άδικα για την αποτυχία παγκοσμίως να αντιμετωπίσουν με έξυπνο τρόπο το όπλο Covid-19 που εξαπέλυσε η Κίνα. Πιο πρόσφατα, στην Αυστρία, τη γενέτειρα του Χίτλερ, η κυβέρνηση επιβάλλει τώρα εμβολιασμούς για όλους τους Αυστριακούς πολίτες άνω των 12 ετών μέχρι την 1η Φεβρουαρίου. Υπό την απειλή ποινικών κυρώσεων.

Οι ανεμβολίαστοι είναι οι σημερινοί νέοι Εβραίοι.
Τι απέγιναν οι περιβόητες δημοκρατίες της Δύσης;

Με κάθε σοβαρότητα, αυτό αποτελεί μια γέφυρα πολύ μακριά για οποιαδήποτε αποκαλούμενη “δημοκρατία”. Αποτελεί μια απαράδεκτη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Καθώς αυτή η αντίληψη ανατέλλει σε όλο και περισσότερους πολίτες στις δυτικές δημοκρατίες, οι κάποτε ακραίες διαμαρτυρίες συνεχίζουν να ξεσπούν σε όλο και μεγαλύτερους αριθμούς. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, χιλιάδες άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν στους δρόμους της Βιέννης για τις αυθαίρετες εντολές της κυβέρνησής τους. Βίαιες ταραχές έλαβαν χώρα στο Ρότερνταμ και τη Χάγη στην Ολλανδία. Διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης στην Ιταλία και στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Η Αυστραλία λειτούργησε αρχικά ως το καναρίνι στο πολιτικό ανθρακωρυχείο της Δύσης. Οι πρόσφατες, αυταρχικές κυβερνητικές υπαγορεύσεις του Κόβιντ έκαναν ξαφνικά τη χώρα αυτή αγνώριστη ως σύγχρονη δυτική δημοκρατία, καθώς οι εκπρόσωποί της αγκάλιασαν και ενέκριναν νέους, φασιστικούς περιορισμούς του Κόβιντ. Τώρα οι αυτοκράτορες της Ευρώπης βυθίζουν την ΕΕ σε έναν ακόμη γύρο αντιεπιστημονικών αποκλεισμών του Covid τόσο στην Αυστρία όσο και τώρα στη Γερμανία. Τα διαβατήρια εμβολίων έχουν παραλύσει τη Γαλλία και την Ιταλία, χωρίζοντας κυριολεκτικά την κοινωνία στα δύο. Ο στόχος: να περιθωριοποιηθεί ένας σημαντικός αριθμός “μη συμμορφούμενων” πολιτών, κατηγορώντας τους ανεμβολίαστους για κάτι που ποτέ δεν προκάλεσαν. Γι’ αυτό, χωρίς καμία προειδοποίηση, οι σημερινοί ανεμβολίαστοι πολίτες, έγιναν ξαφνικά οι σημερινοί νέοι Εβραίοι.

Αποφεύγοντας το προφανές: Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι το πρόβλημα. Ο “νέος κοροναϊός” είναι το πρόβλημα.
Ένα σύστημα που αρνείται την ύπαρξη θεραπευτικών ουσιών και φυσικής ανοσίας αρνείται την ίδια την επιστήμη. Για έναν πολλαπλό αριθμό λόγων, πολλοί άνθρωποι σε χώρες που σήμερα είναι αποκλεισμένες επιλέγουν να μην δεχτούν τον εμβολιασμό με ένα ακόμη πειραματικό φάρμακο. Σήμερα, από 30% στις Ηνωμένες Πολιτείες έως 40% στην Αυστρία παραμένουν ανεμβολίαστοι. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των ατόμων έχει, στην πραγματικότητα, προσβληθεί από τον ιό Covid και έχει αναρρώσει. Συνεπώς, διαθέτουν φυσική ανοσία.

Εν τω μεταξύ, σε όλη τη Δύση οι ήδη εμβολιασμένοι μπορούν ακόμη να προσβληθούν από τη νόσο και να μεταδώσουν τη μόλυνση. Για παράδειγμα, στο Ισραήλ και τη Μεγάλη Βρετανία, μεταξύ 60% και 70% των νοσηλευόμενων ασθενών με τον ιό Covid ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Τι εξηγεί λοιπόν τη νοσηλεία και τα υψηλά ποσοστά μόλυνσης μεταξύ των εμβολιασμένων σε κράτη και χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού; Καμία κυβέρνηση δεν φαίνεται διατεθειμένη να απαντήσει.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Dr. Fauci, το CDC, η κυβέρνηση Biden και το ιατρικό κατεστημένο αρνούνται να αναγνωρίσουν το γεγονός της φυσικής ανοσίας. Ωστόσο, επιμένουν στις προσπάθειές τους να επιβάλουν μια αποτελεσματική εθνική εντολή εμβολιασμού, αψηφώντας την ιατρική πραγματικότητα εκατοντάδων ετών. Στο Λος Άντζελες, οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να μπουν μέσα σε ένα εστιατόριο ή ένα γυμναστήριο. Οι δημοτικοί υπάλληλοι που αρνούνται το εμβόλιο χάνουν τη δουλειά τους. Χωρίς λόγο. Αυτό δεν είναι “επιστήμη”. Είναι παράνομος και αντισυνταγματικός φασισμός, καθαρά και ξάστερα. Οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να επιβάλλουν την ιατρική τυραννία στους Αμερικανούς πολίτες χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την πραγματική παραδοσιακή επιστήμη.

Πώς, λοιπόν, μπορεί κανείς να πάρει στα σοβαρά οτιδήποτε λένε αυτοί οι άνθρωποι;
Μια πανδημία ψεμάτων, λογοκρισίας και μαζικών δολοφονιών

Από την αρχή ο Dr. Fauci, το NIH, το CDC κ.ά., λένε επανειλημμένα ψέματα σε όλους μας. Ο Δρ Fauci γνώριζε από την αρχή ότι ο ιός προερχόταν από το εργαστήριο της Wuhan που χρηματοδοτούσε μέσω του Δρ Peter Daszak και της Eco Health Alliance. Αυτή η προσπάθεια ήταν μέρος των 36 εκατομμυρίων δολαρίων που έλαβε η Eco Health από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DoD).

Ακόμη χειρότερα, από την αρχή της πανδημίας, ο Fauci γνώριζε ότι το HCQ ήταν αποτελεσματικό κατά του Covid. Το NIH χρηματοδότησε μια μελέτη σχετικά με την αποτελεσματικότητά του το 2005. Γνώριζε επίσης ότι οι μάσκες δεν λειτουργούσαν και μάλιστα το είπε καθώς η πανδημία ανέπτυσσε δυναμική στις αρχές του 2020. Όπως ήταν αναμενόμενο, σύμφωνα με τον πολυσυζητημένο Dr. Scott Atlas, οι Dr. Fauci, Birx και ο διευθυντής του CDC ήταν οι πιο ανενημέρωτοι, φανερά πολιτικοί γραφειοκράτες που είχε δει ποτέ. Οδήγησαν αυτή τη χώρα στην καταστροφή με την ιδιότυπα τυχαία αντίδρασή τους στο Covid-19.

Η ενοχλητική αλήθεια έναντι των ψεμάτων που διαδίδει ο Δρ Fauci
Ο ιός Covid προερχόταν από το εργαστήριο της Γουχάν.

Το ξέρουμε αυτό επειδή τα αποτυπώματα του Fauci είναι παντού πάνω σε αυτό το ενοχλητικό γεγονός. Ισχυρίζεται ότι η επιχορήγηση του NIH για την έρευνα “κέρδους λειτουργίας” που βοήθησε στην ανάπτυξη αυτού του “νέου κορονοϊού” είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι ξεκάθαρα. Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι ο ιός που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο αυτής της επιχορήγησης δεν ήταν ο σημερινός ιός. Αυτό δεν προκύπτει. Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι από εμάς, αν μάθεις έναν άνθρωπο να ψαρεύει – ή να αναπτύσσει έναν νέο ιό – θα ξέρει πώς να δημιουργήσει τον επόμενο ιό στο μέλλον.
Οι μάσκες δεν λειτουργούν ενάντια σε αυτόν τον ιό

Η ηγεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ το γνώριζε όταν ο Fauci το διακήρυξε αρχικά. Το γνωρίζουν ακόμα και τώρα. Μια μάσκα είναι τόσο αποτελεσματική όσο και ένας φράχτης με αλυσίδες για να κρατήσει μακριά τα κουνούπια. Ακόμα χειρότερα, οι εντολές για μάσκες σε μικρά παιδιά συνιστούν κακοποίηση παιδιών. Αλλά ο Fauci και οι συνεργάτες του δεν νοιάζονται.
Το HCQ λειτουργεί όταν συνδυάζεται με Ψευδάργυρο.

Η ίδια η μελέτη του Fauci το 2005 το έδειξε. Η υδροξυχλωροκίνη (HCQ) που χορηγείται σε συνδυασμό με Ψευδάργυρο λειτουργεί διαπερνώντας τις κυτταρικές μεμβράνες για να καταπολεμήσει τις δύσκολες πρωτεΐνες αιχμής του Covid και τον επακόλουθο πολλαπλασιασμό. Η HCQ είναι απολύτως ασφαλής. Οι αφρικανικές κυβερνήσεις συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αυτό το φθηνό φάρμακο όπως κάνουν εδώ και 40 χρόνια για την καταπολέμηση της ελονοσίας. Ως ένα ασφαλές, συνηθισμένο προφυλακτικό. Ο παράλογος πόλεμος της κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης κατά του HCQ αποδείχθηκε θανατική καταδίκη για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παραλείπουν να μας ενημερώσουν ότι το HCQ, που χορηγείται ευρέως σε όλη την Αφρική ως φάρμακο πρόληψης τροπικών ασθενειών, έχει γενικά περιορίσει τις εκρήξεις του Covid στο ελάχιστο. Αυτό εξακολουθεί να αποδεικνύεται σημαντικό για τους Αφρικανούς που συχνά δεν έχουν πρόσβαση σε εμβόλια Covid για διάφορους λόγους.

Η ιβερμεκτίνη λειτουργεί επίσης.
Δεκάδες χιλιάδες ασθενείς με Covid έχουν σωθεί με ένα κοκτέιλ από ιβερμεκτίνη, αζιθρομυκίνη, πρεδνιζόνη, HCQ και ψευδάργυρο. Εκατομμύρια άλλοι έχουν προστατευθεί με προφυλακτικές δόσεις ιβερμεκτίνης. Στην πραγματικότητα, η ιβερμεκτίνη έχει πρακτικά εξαλείψει τη μετάδοση του Covid στο Uttar Pradesh της Ινδίας. Ένα κράτος με περισσότερους από 260 εκατομμύρια ανθρώπους. Έχει μειώσει μαζικά τη μετάδοση στην Ιαπωνία από τον Αύγουστο που εγκρίθηκε. Η ιβερμεκτίνη δημιουργήθηκε για να θεραπεύσει την αφρικανική τύφλωση του ποταμού. Έχει σώσει τις ζωές περισσότερων από 20 εκατομμυρίων Αφρικανών που πάσχουν από την ασθένεια και κέρδισε το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής το 2016. Οι “ελεγκτές γεγονότων” τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στα μεγάλα μέαμού. Έχει σώσει τις ζωές περισσότερων από 20 εκατομμυρίων Αφρικανών που σα ενημέρωσης διακηρύσσουν ψευδώς ότι αυτά τα επιστημονικά γεγονότα “διακηρύσσονται ψευδώς”.

Η λογοκρισία έχει σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους.
Η λογοκρισία των μέσων ενημέρωσης, η οποία περιλαμβάνει τον ψευδή πόλεμο κατά της ιβερμεκτίνης και του HCQ, καθιστά κυριολεκτικά εκείνους που ψευδώς διακηρύσσουν τέτοια παραπληροφόρηση εν δυνάμει συνεργούς σε μαζική δολοφονία. Κάθε ηλικιωμένος πολίτης στην Αμερική θα έπρεπε να έχει λάβει ψευδάργυρο, βιταμίνη D3, HCQ και ιβερμεκτίνη στην αρχή της πανδημίας. Σχεδόν πριν από δύο χρόνια. Αντ’ αυτού, όλα τα ευρέως διαθέσιμα, αποδεδειγμένα θεραπευτικά – και φτηνά – υπάρχοντα φάρμακα Covid συκοφαντήθηκαν συστηματικά. Οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να ευνοούν τα προγράμματα πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων για λουκέτα και μαζικούς εμβολιασμούς. Δεν έχει σημασία ότι αυτά τα προγράμματα συνεχίζουν, αποδεδειγμένα, να καταστρέφουν τις εθνικές οικονομίες και να καταστρέφουν ατομικές ζωές.

Σκεφτείτε το. Αν οι μάσκες δεν λειτουργούν, αλλά το HCQ και το Ivermectin λειτουργούν, τότε δεν υπήρχε ποτέ ανάγκη για τα ατελείωτα λουκέτα που συνεχίζουμε να βιώνουμε. Δεν χρειαζόταν να κλείνουν επιχειρήσεις και σχολεία. Δεν χρειαζόταν η επιστολική ψήφος και οι κλεμμένες εκλογές. Και πάνω απ’ όλα, δεν χρειαζόταν να καταστραφεί η δυτική κοινωνία και όλα τα απομεινάρια των πολιτικών δικαιωμάτων. Αλλά ακόμη χειρότερα, δεν υπήρχε καμία δικαιολογία για να δοθούν αμέτρητα δισεκατομμύρια στις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, ενώ αρνήθηκαν να αντιμετωπίσουν την Κίνα για την εξαπόλυση του Covid-19 στον κόσμο, ενώ δεν ενημέρωσαν τον κόσμο μέχρι που ήταν πολύ αργά για να το κάνουν.

Η Δύση συνεχίζει να αρνείται την πραγματική επιστήμη ενώ καταστρέφει τις δυτικές κοινωνίες και παραδόσεις
Τα σημερινά εμβόλια Covid-19 φαίνεται ότι είναι πιθανό να καταλήξουν ως δαπανηρά, βραχυπρόθεσμα φάρμακα μειωμένης αξίας και αποτελεσματικότητας. Γι’ αυτό μας υπόσχονται τώρα ένα σχήμα ατελείωτων αναμνηστικών εμβολίων. Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα, οι κυβερνήσεις έχουν αρχίσει να παραγγέλνουν “διαβατήρια εμβολίων” αντικαθιστώντας την επιστήμη με την πολιτική σκοπιμότητα να στερούν από τα άτομα τις πολύτιμες ατομικές τους ελευθερίες χωρίς καμία απολύτως αιτιολόγηση. Η άνοδος αυτών των καθεστώτων “διαβατηρίων εμβολίων” διαλύει τον ίδιο τον ιστό όλου του δυτικού πολιτισμού. Θα είναι τα “κοινωνικά δελτία αναφοράς” τύπου ΚΚΚ το επόμενο βήμα για τον έλεγχο του πληθυσμού.

Επιπλέον, πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί οι δυτικές κυβερνήσεις κατηγορούν τους ανεμβολίαστους για την αναποτελεσματικότητα των σημερινών εμβολίων και τις επακόλουθες ασθένειες των ήδη εμβολιασμένων. Τα εμβόλια υποτίθεται ότι προστάτευαν αυτούς και όλους τους άλλους. Τώρα, με τα “αναμνηστικά εμβόλια”, οι δυτικοί “επιστημονικοί” γραφειοκράτες αποφασίζουν να μετακινήσουν τους στόχους. Και πάλι. Όπως έκαναν και με εκείνες τις “προσωρινές” εντολές για τις μάσκες. Όλα μοιάζουν με ένα τεράστιο παιχνίδι με κοχύλια. Φαίνεται σαν να φτιάχνουν τα πράγματα στην πορεία. Ίσως επειδή έτσι κάνουν.

Σήμερα, το “επειδή το είπα εγώ” φαίνεται να είναι η βασική αντι-Κοβιδική αρχή, αντί για το “ακολουθήστε την επιστήμη”. Δεν επέλεξα να χάσω τα πολιτικά μου δικαιώματα και τις συνταγματικές μου ελευθερίες μόνο και μόνο επειδή εμφανίστηκε μια επιδημία. Ο σημερινός γραφειοκρατικός τρόπος διαπόμπευσης των ανεμβολίαστων είναι τόσο τερατώδης και απαράδεκτος όσο και η συγκέντρωση των Εβραίων. Ο αναγκαστικός εμβολιασμός των ανεμβολίαστων είναι μια κακή εικόνα στην Αυστρία ή οπουδήποτε αλλού. Ειδικά όταν δεν αναγνωρίζει την επίδραση της φυσικής ανοσίας.

Οι συνέπειες των κυβερνητικών ψεμάτων και της άρνησης της επιστήμης
Μετά από δύο χρόνια ψεύδους και άρνησης της επιστήμης δεν είμαστε υποχρεωμένοι σήμερα να πιστέψουμε οτιδήποτε βγαίνει από το στόμα του Dr. Fauci. Ή οτιδήποτε σχετικά με το Covid που διακηρύσσει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Στην πραγματικότητα, μπορεί να υποστηριχθεί ότι ο Fauci θα μπορούσε να κατηγορηθεί για μαζική δολοφονία. Ίσως κάποια μέρα αντιμετωπίσει ένα δικαστήριο τύπου Νυρεμβέργης, μαζί με τον Δρ. Collins και τον Δρ. Daszak. (Καθώς και με την “κυρία νυχτερίδα” και τους υπαλλήλους του εργαστηρίου της Γουχάν).

Οι εντολές για τα εμβόλια θα ανατραπούν με δικαστικές ενέργειες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα, αυτό έχει ήδη συμβεί με την “εντολή” του Μπάιντεν, εκτός από τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους και ενδεχομένως τους ομοσπονδιακούς εργολάβους. Το Ανώτατο Δικαστήριο, θα πρέπει τελικά να αποφανθεί για το θέμα αυτό το 2022. Η συνταγματική αμφισβήτηση αυτού του ζητήματος στην πραγματικότητα δεν αποτελεί ζήτημα σε αυτό το σημείο. Αλλά το σημερινό Ανώτατο Δικαστήριο φαίνεται σταθερά απρόθυμο να αποφανθεί εναντίον των σημερινών ολιγαρχών της Ουάσινγκτον.

Αναπόφευκτα, όμως, οι κοινωνίες εδώ και σε όλο τον κόσμο θα εξεγερθούν εναντίον αυτού του ιατρικού φασισμού.
Οι ανεμβολίαστοι έχουν ανθρώπινα δικαιώματα, ελεύθερη βούληση και κοινή λογική. Δεν μπορούμε να μεταχειριζόμαστε τους ανεμβολίαστους όπως τους Εβραίους που η ναζιστική Γερμανία εγκλώβισε σε βαγόνια με ζώα. Δεν μπορείτε να παίρνετε τις δουλειές των πολιτών μας και να κλείνετε τις ζωές τους. Ο λαός στο σύνολό του – τόσο οι εμβολιασμένοι όσο και οι ανεμβολίαστοι – θα αντεπιτεθεί. Δεν θα επιτρέψουν να οδηγηθούν στους θαλάμους αερίων της αυταρχικής ιατρικής τυραννίας.

Πηγή: CDN
 
Top