Η κυκλοφορία μεταξύ Μαντουδίου και Προκοπίου έχει κοπεί, ενώ έχει πλημμυρίσει ακόμη και το τοπικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

«Πολλοί αναγκάστηκαν να ανέβουν στην ταράτσα των σπιτιών τους γιατί φοβήθηκαν» σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Λίμνης-Μαντουδίου Χρήστος Καλυβιώτης που όπως λέει «υπάρχει ένα μέτρο νερό ακόμα στο δρόμο που συνδέει τη Χαλκίδα με την Αιδηψό».

Ο κ. Καλυβιώτης κάνει λόγο για μεγάλες ζημιές ακόμα και στην Λίμνη καθώς «έχουν έρθει φερτά υλικά που έφραξαν τους δρόμους και πλημμύρισαν σπίτια. Αυτοκίνητα "χώθηκαν" στη λάσπη».

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, ο παραλιακός δρόμος από τη Λίμνη προς το Μοναστήρι Αγ. Νικολάου έχει κλείσει από τα ορμητικά νερά. Τεράστια ζημιά έχει πάθει ξενοδοχείο στα Κατούνια και έχουν πέσει βράχοι και προς την μονή Γαλατάκη.

Επιπροσθέτως, συνεχίζονται οι έρευνες για τους τρεις αγνοούμενους, μεταξύ των οποίων ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που αγνοείται από τα μεσάνυχτα και που φέρεται να χάθηκαν στην περιοχή γύρω από το Μετόχι ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους, όπως επίσης και ένας 27χρόνος που φέρεται να αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητό του.

 
Top