μπιρμπας

Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ...ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ  ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ...
ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ  ΡΩΤΑΜΕ..ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ;;;
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ....

«Θέλω να πιστεύω πως στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική και η ΚΕΔΕ θα συμμετάσχει στο διάλογο για την αναθεώρηση του Καλλικράτη», εκτίμησε ο δήμαρχος Αιγάλεω και επικεφαλής της παράταξης «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» στην ΚΕΔΕ Δημήτρης Μπίρμπας, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».
Ο ίδιος , ξεχνώντας το …πρόσφατο «παρελθόν» του , κατήγγειλε πως η ηγεσία της ΚΕΔΕ και ο Πρόεδρος της Γιώργος Πατούλης αρέσκεται να αναλώνεται σε επικοινωνιακά παιχνίδια και έχει υποταχθεί σε ένα μηδενιστικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας… «Πρέπει επιτέλους να σταματήσει τις πιρουέτες», κάλεσε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ ο κ. Μπίρμπας.
Επίσης, ο επικεφαλής της παράταξης που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΕΔΕ πρόσθεσε πως το συνδικαλιστικό όργανο των δημάρχων έχει εγκλωβιστεί σε μία αδιέξοδη στρατηγική, κυρίως μετά το Συνέδριο της Θεσσαλονίκης.
«Ανεξάρτητα εάν συμφωνείς ή διαφωνείς δεν φεύγεις από το διάλογο. Αυτό είναι πρωτάκουστο», σημείωσε ο Δημήτρης Μπίρμπας, δίνοντας ως παράδειγμα τους Περιφερειάρχες, οι οποίοι ακολούθησαν το δρόμο της συναίνεσης.
«Κι εκεί γαλάζιοι Περιφερειάρχες και πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ συμμετέχουν στο διάλογο», δήλωσε σκωπτικά ο κ. Μπίρμπας.
Παράλληλα, σημείωσε πώς είναι αρκετές οι φωνές δημάρχων, τόσο από το χώρο της ΝΔ, όσο και του ΠΑΣΟΚ, που δεν συμφωνούν με τους τακτικισμούς της ηγεσίας στην ΚΕΔΕ, γεγονός που αποδείχτηκε, όπως είπε ο κ. Μπίρμπας, από την πολύ μικρή συμμετοχή που είχε το «tour του Πατούλη σε όλη την Ελλάδα», προτού κατατεθεί το πόρισμα της Επιτροπής για την αναθεώρηση του Καλλικράτη. «Υπάρχουν φωνές που επιθυμούν το διάλογο για την αναθεώρηση του Καλλικράτη, αλλά ακολουθούν την πλειοψηφία της παράταξης που είναι ενταγμένοι», ήταν τα λόγια του κ. Μπίρμπα.
Αναφορικά με το Δήμο Αιγάλεω, ο δήμαρχος υποστήριξε πως παρέλαβε ένα δήμο σε κρίση τόσο οικονομική, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, αλλά έχει καταφέρει να διευθετήσει σε μεγάλο βαθμό τις όποιες εκρεμμότητες.

 
Top