Τι αναφέρει σε κείμενό του που δημοσίευσε στο facebook...









Απών θα είναι τελικά και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας από τις επετειακές εκδηλώσεις της Χαλκιδικής για τα σαράντα χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.



Αν και δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση ή δήλωση από τον ίδιο ότι θα παραβρεθεί, φαίνεται ότι τελικά η απόφασή του θα είναι να μείνει εκτός της κομματικής φιέστας της Νέας Δημοκρατία.



Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Τζιτζικώστας κάνει αναφορά στην επέτειο για τη Νέα Δημοκρατία, αποθεώνοντας τον ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνο Καραμανλή.



"Πριν από 40 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής οραματίστηκε την Ελλάδα ως μια σύγχρονη δημοκρατία, ως ένα ισχυρό και ισότιμο μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Tο μεγάλο αυτό στόχο κατέκτησε με ρεαλισμό, αποφασιστικότητα, μεθοδική δουλειά και αποτελεσματική διαπραγμάτευση. Πίστευα πάντα και προσπαθώ να το υποστηρίζω με πράξεις ότι τιμούμε την προσωπικότητα και την πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή όταν εφαρμόζουμε στην καθημερινή μας πρακτική τις αρχές και τις αξίες που ενέπνευσε με το έργο του."

 
Top