Εγκαταλείπουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ πριν από την εκλογική τους κατάρρευση σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κυριακάτικης εφημερίδας kontranews που το έχει ως πρωτοσέλιδο θέμα...







Η εφημερίδα επικαλείται εγκυρότατες πληροφορίες της που λένε ότι εδώ και και καιρό εννέα κυβερνητικοί βουλευτές (τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ) έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το ΣΥΡΙΖΑ καθώς βλέποντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν άνετη νίκη της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ενδεχόμενες εκλογές , προσπαθούν να διασωθούν πολιτικά "τρυπώνοντας" στα ψηφοδέλτια του αριστερού κόμματος.




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η οποία ωστόσο δεν έχει "μετρηθεί" για την εγκυρότητά της καθότι καθότι το σημερινό κυριακάτικο φύλλο είναι μόλις το 5ο, οι 9 βουλευτές έχουν τριπλό στόχο:



α) να δείξουν (και καλά) την έντονη δυσαρέσκειά τους για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική.

β)το σημαντικότερο , να προσπαθήσουν να επιβιώσουν πολιτικά , σκεπτόμενοι ότι είναι πιο εύκολο να εκλεγούν με το ΣΥΡΙΖΑ που θα λάβει και το μπόνους των 50 εδρών αν έρθει πρώτο κόμμα.

γ)να δείξουν στις τοπικές κοινωνίες που πολιτεύονται και στους ψηφοφόρους τους που είναι εξοργισμένοι με την πολιτική Σαμαρά - Βενιζέλου, ότι τους αφουγκράζονται.



Θα αναμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της εφημερίδας kontranews , κάτι που θα αποτελέσει βόμβα στο πολιτικό σκηνικό και θα δείξει ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καταρρέουν και τα στελέχη τους έντρομα προσπαθούν να διασωθούν πηδώντας από το καράβι. Μια τέτοια εξέλιξη μάλιστα θα φουσκώσει κι άλλο τα πανιά του ΣΥΡΙΖΑ και θα τον φέρει να αγγίζει ακόμα και οριακή αυτοδυναμία.





πηγή: logiastarata.gr

 
Top