Γιάννης Κων. Κρούσος

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗ: ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΙΤΙΑ.
OΛΑ ΕΙΝΑΙ... ΤΥΧΑΙΑ; ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΤΙΓΜΗ;

ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ;
αν πω ότι ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ,  ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, μαζί με την αύξηση των εμβολιασμών των τελευταίων μηνών, κατά τον Ιούλιο και Αϋγουστο, είχαμε 100 θανάτους- 50 τον κάθε μήνα-, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΙΤΙΑ, ενώ στους προηγούμενους έξι μήνες, ο μηνιαίος μέσος όρος θανάτων ήταν  40,67 θάνατοι;

(Σύνολο 6μήνου 244)
Ήταν η εποχή που μας κατηγορούσαν ότι "οι Κεφαλονίτες δεν εμβολιάζονται και αυτό θα κάμει κακό στον τουρισμό".
Καλοκαιριάτικα, που οι ιώσεις είναι πεσμένες, έφυγαν από κοντά μας ΞΑΦΝΙΚΑ 18 άνθρωποι περισσότεροι. ΓΙΑΤΙ;
"ΜΕ 'η ΑΠΟ Covid" σε όλους τους μήνες της πανδημίας χάθηκαν 2 συνάνθρωποι μας. Αν έπαιξαν κάποιο ρόλο τα εμβόλια σε αυτή την ξαφνική άνοδο θανάτων, καταλαβαίνουμε τι σημαίνει;  
Κάθε σύγκριση αυτών των αριθμών είναι θεμιτή και αναγκαία.
===
Στο 6μηνο με βάση την κίνηση των ληξιαρχείων είχαμε -1,4% μικρότερο ρυθμό ετήσιων θανάτων από τον μέσο όρο των θανάτων από κάθε αιτία των τελευταίων 7 χρόνων.
Στο δίμηνο Ιουλίου Αυγούστου , οι 50 θάνατοι ανά μήνα δίνουν  600 θανάτους σε ένα χρόνο (ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ).
Ο μέσος όρος στην Κεφαλονιά της τελευταίας 7ετίας ήταν ετησίως 495 θάνατοι από κάθε αιτία.
(Ευτυχώς, που η "άγνωστη αιτία" δεν θα συνεχιστεί για πολύ και δεν θα χάσουμε  στην Κεφαλονιά 100 συνανθρώπους περισσότερους από τον μέσο όρο των προηγούμενων χρόνων).
===
Θα αναρωτηθεί κανείς "Μα, πώς το ξέρεις";
Το ξέρουμε, γιατί έχουμε παρακολουθήσει την εξέλιξη των θανάτων και του εμβολιασμού στην Ιθάκη, η οποία είχε υπερεμβολιαστεί -έχοντας πετύχει το περιβόητο "Τείχος Ανοσίας"-από το πρώτο 6μηνο.
Όταν η Κεφαλονιά είχε -1,4% μείωση του ρυθμού των θανάτων από τον μέσο όρο της προηγούμενης 7ετίας, η Ιθάκη με τους πολλούς εμβολιασμούς ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ είχε αύξηση του ρυθμού θανάτων από κάθε αιτία άνω του 35%!!!
Έχοντας, όμως, πετύχει το υψηλό ποσοστό εμβολιασμών, οι εμβολιασμοί στο δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου ήταν απειροελάχιστοι. Οι 6 θάνατοι Ιθακησίων σε αυτό το δίμηνο θα αντιστοιχούσε σε 36 θανάτους ετησίως, αν οι υπόλοιπες παράμετροι παρέμεναν αμετάβλητοι. Ο μέσος όρος θανάτων της 7ετίας στην Ιθάκη ήταν 40.
Εκεί που η Ιθάκη στον καιρό των εμβολιασμών είχαν +35%, στο δίμηνο χωρίς εμβόλια   έγινε -10% .
Μοιάζει να είναι "βραχυπρόθεσμη παρενέργεια" των εμβολίων, αλλά μόνο μοιάζει.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ Η ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΙΤΙΑ; Κανείς δεν μπορεί να μας το πει, γιατί κάποιοι σβήνουν ίχνη.
---
Στην Ελλάδα οι γιατροί δεν τα πάνε καλά με την εγγραφή "πιθανολογούμενων" παρνεργειών και θανάτων στην επιστημονικά ονομαζόμενη "Φαρμακοεπαγρύπνηση".
Έτσι, η επιστήμη χάνει ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, που έχει, ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ, για να δει αν τα εμβόλια είναι ένοχα ή αθώα για παρενέργειες , στις οποίες περιλαμβάνονται και οι θάνατοι.
---
Όπως γνωρίζουμε, η νεκροψία ενός παιδιού που πέθανε μετά από το εμβόλιο έδειξε ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ θανάτου.
Είναι αδύνατον να υπάρξει νεκροψία, η οποία θα διαγνώσει ως αιτία θανάτου το εμβόλιο. Ο μόνος τρόπος τα πιθανολογούμενα να διαψευστούν ή να επιβεβαιωθούν είναι η Στατιστική της Φαρμακοεπαγρύπνησης, που κάποιοι δεν τηρούν.
Κάπως έτσι, οι διάκονοι της επιστήμης μπορούν άνετα να λένε ότι τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες πάσης φύσεως.
Γνωστό είναι, επίσης, ότι τα αιτήματα για νεκροψίες ανθρώπων, που , κατά δήλωση του κράτους, έφυγαν από ή με κορωνοϊό, προκαλούν αλλεργία και πρακτικά απαγορεύονται. Έχουν γίνει ελάχιστες μετά από εισαγγελική παραγγελία και σε όλες δεν διαπιστώθηκε θάνατος "λόγω κορωνοϊού".
---
(ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΝΤΛΗΣΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ "ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ" ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΙΟΥΝΙΟΣ, ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ.
ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΑ "ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ" ΤΟΥ ΕΟΔΥ).
Έχω τους λόγους μου που δεν δείχνω την τεκμηρίωση. Διαψεύστε, αν μπορείτε, αλλά να προσέχετε τι θα πείτε.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
----
Καθώς θα καταλάβατε,
"ΨΕΥΔΗΣ ΕΙΔΗΣΗ", για το καθεστώς και τους διακομματικούς νεοναζί οπαδούς του, είναι κάθε συσχέτιση των θανάτων ή άλλων παρενεργειών με τα εμβόλια.
 "ΨΕΥΔΗΣ ΕΙΔΗΣΗ" είναι και η διαπίστωση που έκανε κάθε Κεφαλονίτης ότι μαζί με τους εμβολιασμούς αυξήθηκαν και τα κρούσματα του κορωνοϊού.
----
ΝΟΜΟΣ: Οι κακοποιοί σβήνουν τα ίχνη τους μετά από το έγκλημα τους.   (Και κάποιοι άλλοι
----
Παρακαλούμε κόσμια σχόλια.
ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Όποιος κάμει κριτική στην κυβέρνηση για τα οικονομικά, για τα εθνικά και τα της δημόσιας υγείας θα πηγαίνει φυλακή.
Ευτυχώς, η Χούντα επέστρεψε. Η φιλοσοφία της σημερινής εξουσίας είναι πανομοιότυπη, για όσους τη ζήσαμε και τη νιώσαμε  στο πετσί μας.
Είστε φτυστοί.
---
Γενοκτόνοι, σας περιμένω.
 
Top