Roula Pqp 
Μ' αυτά και μ' αυτά, και με όλα αυτά τα κακά (προσωπικά, οικογενειακά και ευρύτερα κοινωνικά εμπόλεμα), είχα πολλές μέρες να μπω στο φβ... Όχι μπλοκαρισμένη δεν ήμουν... Μπαίνοντας απόψε, βρήκα πολλά μηνύματα φίλων, που τους έλειψα -καθώς φαίνεται- και με ρωτούσαν τι κάνω και πώς είναι η κατάσταση με τους ανεμβολίαστους γιατρούς... Όπως είπα και προχθές σ' ένα σχόλιο, όταν μπήκα για λίγο... 
Κάθε ιατρείο επιβάλλεται να βάλει το προβλεπόμενο σήμα-κίτρινο αστέρι στην πόρτα ή σε εμφανές σημείο του ιατρείου ότι ο γιατρός αλλά και το προσωπικό του ιατρείου (βοηθός οδοντιάτρου, γραμματέας, καθαρίστρια) είναι εμβολιασμένοι. Σε περίπτωση που σε ελέγχους των υγειονομικών τοπικών συλλόγων βρεθεί άτομο του προσωπικού ανεμβολίαστο, έχει πειθαρχικό πρόστιμο 10.000 ή άρση άδειας λειτουργίας ιατρείου και κλείσιμο. Ανεμβολίαστος (οδοντ)ιατρος δεν μπορεί φυσικα να πάρει το σήμα απ' το σύλλογο, καθώς ανιχνεύεται ψηφιακά ότι δεν είναι εμβολιασμένος, αφού θα λείπει το όνομά του απ' την εμβολιαστική πλατφόρμα, αλλά και (θα) σκανάρεται ηλεκτρονικά το μη περιεχόμενο του εμβολίου στον οργανισμό του, μέσω των νανοσωματιδίων, του μελλοντικού τσιπακίου ή του barcode. Και ανεμβολίαστος νέος επιστήμονας που θέλει να ανοίξει ιατρείο τώρα, δεν μπορεί να πάρει άδεια λειτουργίας απ' το σύλλογο.
Εν ολίγοις, οι σύλλογοι έγιναν τα ναζιστικά εκτελεστικά όργανα του βασανισμού και της εξόντωσης της ανθρωπότητας, διά της αντισυνταγματικής στέρησης εργασίας και διά της με εκβιασμό και υπό ακαταδίωκτης ασυλίας τους έκθεσή μας στον βέβαιο κίνδυνο μιας τοξικής-θανατηφόρας ουσίας (εμβόλιο). Εγώ μέχρι την υποχρεωτικότητα δούλευα σε κάποιο ιατρείο. Τώρα, δεδομένων των συνθηκών, στον κλάδο μου και στο αντικείμενό μου πάνω δεν μπορώ να δουλέψω. Την έχω ανάγκη τη δουλειά, ειδικά τώρα, αλλά αυτό το εμβόλιο δεν το βάζω ούτε πεθαμένη! Ο πατέρας μου μέχρι το τέλος έλεγε, έχοντας κατά νου μια τέτοια προοπτική-απειλή του να του κλείσουν το ιατρείο, που ευτυχώς για εκείνον ο Θεός έδωσε και δεν πρόλαβε να το ζήσει: "καλύτερα να πουλάω στραγάλια, παρά να το κάνω!" Κι εγώ δεν ξέρω πώς και αν θα πορευτώ, πάντως αυτό το θανατηφόρο πράγμα δεν απλώνω το χέρι να το βάλω. Μακάρι να 'χα την άγνοια του ευτυχισμένου "καλυμμένου" εμβολιασμένου κόσμου, και να 'μουν κι εγώ, πτωχή τω πνεύματι ούσα, μακάρια! Μακάρι να 'χα την ασυνειδησία αλλά συνάμα και την άγνοια των συναδέλφων, και να 'μουν κι εγώ μια ευτυχισμένη καιροσκόπος τυχοδιώκτρια, με φανατικό εξτρεμισμό προς τα ιδεολογικά αφεντικά μου. Αλλά δεν έχω ούτε τη μία "αρετή" ούτε την άλλη.
Θα 'πρεπε ο κόσμος επιτέλους να βάλει το μυαλό του να δουλέψει, και να σκεφτεί γιατί άραγε αυτοί οι "ξεροκέφαλοι" γιατροί, που δεν μπήκαν και δεν τελείωσαν την ιατρική με σαλτανάτια, και γνωρίζουν πολύ καλά τι γενοκτονία θα προκαλέσει στην ανθρωπότητα αυτή η απ' την ανάποδη ιατρική και το μπόλιασμα με μια τέτοια ουσία, και δεν αποσκοπούν σε ανταλλάγματα για να το παραβλέψουν αυτό και τα ίσια να τα κάνουν στραβά επιδιδόμενοι στην παγκόσμια προπαγάνδα, προτιμούν να πεθάνουν απ' την πείνα απ' το να το βάλουν. Ο κόσμος πρέπει να σκεφτεί επιτέλους ποιοι κέρδισαν απ' αυτή την emμβολiaστιkή μπίζνα και ποιοι, όχι να κερδίσουν, αλλά να χάσουν έχουν γιατί σας λένε την αλήθεια και ορθοτομούν την επιστήμη τους. Οι ιατρικά ηθικές και δεοντολογικές πράξεις (όπως τέτοιες μας παρουσιάζονται ότι είναι αυτές οι ποταπές ενέργειες που ντύθηκαν το μανδύα του υγειονομικού καλού) ούτε δωροδοκία ούτε ασυλία χρειάζονται για να γίνονται. Μόνο τα κακά πράγματα (όπως η πορνεία) γίνονται με το αζημίωτο, και μόνο όταν έχεις a priori σκοπό να βλάψεις, θεσπίζεις ακαταδίωκτο.
Για τους δε εποπτεύοντες έχω να πω... Κάποτε οι φιλοναζιστές γερμανοτσολιάδες φορούσαν την κουκούλα, όχι γιατί ντρέπονταν, αλλά γιατί φοβόντουσαν το λιντσάρισμα του κόσμου. Σήμερα έβγαλαν τς κουκούλες, είναι θεσμικά όργανα και κουνάνε τα δάχτυλα, εποπτεύοντας αν τηρείται η σχιζοειδική αυτή εξουσιοφρένεια των αφεντικών τους. Αλλά η λαιμαργόπιτα δεν θα μοιραστεί σε πολλούς αυλικούς. Αναλώσιμοι είναι όλοι αυτοί. Και θα πάψουν να 'ναι χρήσιμοι στο καθεστώς, όταν θα αποδεκατιστεί ο υπερπληθυσμός του κόσμου που εκπροσωπούν. Αλλά πριν τους πατηθεί το ντιλίτ απ' τους αφεντικούς τους( γιατί θα τους πατιόταν κι αυτωνών το ντιλίτ στη συνέχεια, είναι το μόνο βέβαιο αυτό), θα τους μαζέψουν όλους αυτούς τους κλικαδόρους, μεγάλους και μικρότερους χιτλερίσκους, ως εγκληματίες ειρηνικού αυτή τη φορά και ύπουλου πολέμου!!


 
Top