Βίντεο από τη στιγμή που ο δραπέτης και ύποπτος για την ληστεία στην τράπεζα, στην οδό Μητροπόλεως, πριν λίγες μέρες, εντοπίζεται από αστυνομικούς, έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA. 

Ο 33χρονος δραπέτης που εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (και συγκεκριμένα 46 ετών και 5 μηνών) για σειρά «βαριών» αδικημάτων, εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική στην Κατεχάκη, την ώρα που επέβαινε σε ταξί.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνονται οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής που επιβαίνουν σε μηχανές να τις εγκαταλείπουν άρον – άρον και να τρέχουν στο αντίθετο ρεύμα. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο ένας εκ των δύο ληστών της τράπεζας στην Μητροπόλεως συλλαμβάνεται.
Δείτε το βίντεο:

Ήταν έτοιμος για… πόλεμο 
Μία τσάντα με ένα Καλάσνικοφ και δύο πιστόλια είχε πάνω του ο 33χρονος ληστής της τράπεζας στην Μητροπόλεως που συνελήφθη τη Δευτέρα, από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής, στην οδό Κατεχάκη.

Όλα έγιναν όταν ο δράστης κατέβαινε από ένα ταξί και είχε μαζί του ένα σακίδιο, στο οποίο μέσα υπήρχε ένα Καλάσνικοφ και δύο πιστόλια.

Αίσθηση προκάλεσε στους αστυνομικούς ότι είχε μαζί του τέσσερις γεμάτους γεμιστήρες για τα πιστόλια και ένα γεμιστήρα «κουμπωμένο» στο Καλάσνικοφ.

Το γεγονός ότι ο συλληφθείς είχε πάνω του «επιχειρησιακά έτοιμα» όπλα κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ετοίμαζε κάποια επίθεση ή ότι ήταν έτοιμος να «απαντήσει» σε περίπτωση ελέγχου του από την ΕΛ.ΑΣ.

 


 
Top