Το 2020 μπήκε και οι περισσότεροι αναζητούν μανιωδώς μια θαυματουργή δίαιτα για να χάσουν τα κιλά των γιορτών. Και όχι μόνο, καθώς, μεταξύ των κλασικών υποσχέσεων που δίνουμε στον εαυτό μας, είναι ότι θα κόψουμε το κάπνισμα. Ναι, ναι...αυτή τη συνήθεια που όλο λέμε ότι θα αλλάξουμε, όμως συνεχώς το αναβάλλουμε. Με την καινούργια χρονιά, τα πράγματα είναι πιο εύκολα σε ό,τι αφορά την τήρηση του πολυπόθητου στόχου μας, και σε αυτό συμβάλλει καθοριστικά το myblu, το προϊόν Νέας Γενιάς της Imperial Tobacco Hellas στην κατηγορία των ηλεκτρονικών τσιγάρων κλειστού συστήματος.

Μια διαφορετική επιλογή, που προσφέρει μια νέα εμπειρία απόλαυσης στο άτμισμα και που σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερη από το κάπνισμα. Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ για τους ενήλικες καπνιστές που θέλουν να αποκτήσουν πιο υγιεινές συνήθειες. Γιατί πλέον στη ζωή μας έχει μπει για τα καλά το Blue Ice 0%. Είναι η νέα, μοναδική, γεύση myblu με 0% περιεκτικότητα σε νικοτίνη. Αυτό κι αν είναι καινοτομία! Είναι η πρώτη φορά που λανσάρεται στην Ελλάδα κάψουλα με 0% νικοτίνη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους ενήλικες καπνιστές να επιλέγουν την αγαπημένη τους γεύση myblu όχι μόνο ανάμεσα σε δύο επίπεδα νικοτίνης αλλά τώρα πια και χωρίς νικοτίνη.

Η νέα γεύση Blue Ice 0 % έρχεται να εμπλουτίσει την γκάμα των γεύσεων myblu και να ταράξει τα νερά στην κατηγορία του δίνοντας περισσότερες επιλογές. Οι γεύσεις myblu που είναι διαθέσιμες σε υψηλή ένταση (tobacco, strawberry mint), χαμηλή ένταση (tobacco, blue ice, vanilla) και χωρίς νικοτίνη χάρις στο Blue Ice 0%, περνούν όλους τους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας και συμμορφώνονται πλήρως με τα πρότυπα που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Tip: Κάθε πακέτο με κάψουλες myblu περιέχει δύο προγεμισμένες κάψουλες και μπορείτε να το προμηθευτείτε από το περίπτερο!

Αν, τώρα, έχετε την απορία πώς συνδυάζεται το άτμισμα με κάψουλες, η απάντηση είναι απλή. Σε αντίθεση με τις συσκευές ανοιχτού συστήματος, που διαθέτουν ένα ατμοποιητή που γεμίζεται κάθε φορά χειροκίνητα με υγρό, οι συσκευές ατμίσματος myblu λειτουργούν με προγεμισμένες κάψουλες υγρού. Αυτός ο τρόπος λειτουργίας συνοδεύεται από σειρά πλεονεκτημάτων.

Το πιο βασικό είναι η ασφάλεια και η ποιότητα που εξασφαλίζεται στην εμπειρία ατμίσματος του myblu. Αφού βγάλετε την προγεμισμένη κάψουλα myblu από το πακέτο και αφαιρέσετε την προστατευτική διάφανη συσκευασία της, τοποθετείτε την κάψουλα στη συσκευή myblu και ατμίζετε (click & go). Δεν υπάρχουν κουμπιά και ρυθμίσεις. Στα συν του myblu, το γεγονός ότι η μπαταρία του, με 30 λεπτά φόρτισης, επιτρέπει μια πλήρη ημέρας χρήσης σε έναν μέσο ατμιστή.

Και δεν είναι μόνο η ευκολία στη χρήση, είναι και η ευκολία με την οποία προμηθεύεται κανείς τις κάψουλες. Τέρμα η καθημερινή αγωνία για το τι θα κάνετε αν τελειώσει «μαύρα» μεσάνυχτα το υγρό, και δεν είστε σε θέση να το αναπληρώστε εκείνη την ώρα με καινούργιο. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα υγρά ατμίσματος, τις κάψουλες του myblu, μπορεί κανείς να τις προμηθευτεί απλώς από τα περίπτερα, χωρίς να χρειάζεται να συμβιβαστεί με προϊόντα- ενδεχομένως κατώτερης ποιότητας- τα οποία, στην περίπτωση των συσκευών ανοιχτού συστήματος, αναγκάζεται να αγοράσει, λόγω ανάγκης. Εξάλλου, ήδη, το myblu είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε περίπου 6.000 σημεία πώλησης λιανικής. Ειδικά, λοιπόν, αν κάποιος επιλέξει το Blue Ice 0%, απαλλάσσεται μια για πάντα και από τη νικοτίνη και από άγχος!

Το γεγονός ότι οι κάψουλες είναι προγεμισμένες αποτελεί εγγύηση ότι ανταποκρίνονται στο 100% στα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ το σημαντικότερο όλων είναι ότι κάθε συστατικό και υλικό που χρησιμοποιείται για το myblu υπόκειται σε αυστηρούς τοξικολογικούς ελέγχους και έχει περάσει από όλες τις απαραίτητες αξιολογήσεις καταλληλότητας.

Όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται στο τρίπτυχο «καινοτομία, επιστήμη και ποιότητα» που αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα του myblu, και το κάνει να διαφοροποιείται από άλλα προϊόντα ατμίσματος.

Στην ImperialTobacco Hellas διαμηνύουν ότι στόχος δεν είναι απλά να είναι η Νο1 μάρκα κατηγορία προϊόντων ατμίσματος Νέας γενιάς, αλλά να γίνουν εκείνοι που θα διαμορφώσουν και θα εδραιώσουν την κατηγορία στην ελληνική αγορά, ανατρέποντας τα δεδομένα σε όλα όσα γνωρίζαμε για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί παγκοσμίως πολλές έρευνες ειδικών σε ζητήματα δημόσιας υγείας, οι οποίες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα τυποποιημένα και συνεπώς ασφαλή ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι σε σημαντικό βαθμό λιγότερο βλαβερά από τα συμβατικά τσιγάρα. Κι αυτό είναι κάτι που έχει οδηγήσει ένα μεγάλο ποσοστό καπνιστών σε ολόκληρο τον κόσμο, που αναζητά μια καλύτερη επιλογή στην καθημερινότητά του, να δώσει «ψήφο εμπιστοσύνης» στα προϊόντα Νέας Γενιάς, ενώ ορατές είναι οι προοπτικές περαιτέρω διείσδυσης, με εκτιμήσεις για θεαματική αύξηση του μεριδίου και στην εσωτερική αγορά.

Βέβαια, το 95% των ενήλικων καπνιστών εξακολουθεί να προτιμά το παραδοσιακό τσιγάρο, που η Imperial Tobacco συνεχίζει να υποστηρίζει εμπορικά.

Η Imperial Tobacco Hellas, που ανήκει στον κορυφαίο διεθνή Όμιλο της Imperial Brands με παρουσία σε 160 χώρες και περισσότερους από 30.000 εργαζομένους, αποτελεί το Διοικητικό Κέντρο της μητρικής εταιρείας στην ΝΑ Ευρώπη, έχοντας την ευθύνη εννέα χωρών.

Διαθέτει δίκτυο 90 εμπορικών συνεργατών, ενώ απασχολεί άμεσα και έμμεσα περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους. Ο Μικτός Τζίρος της στην Ελλάδα το 2018 άγγιξε τα 360εκ. ευρώ, τα Καθαρά Κέρδη τα 5.4εκ. ευρώ, ενώ η Εισφορά της σε Κρατικούς Φόρους ανήλθε στα 300εκ. ευρώ.

Το χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνει μάρκες παγκόσμιας φήμης, όπως τα τσιγάρα Davidoff, ο καπνός Golden Virginia και τα χαρτάκια Rizla, με παρουσία σε περισσότερα από 22.000 σημεία λιανικής πώλησης.

Η εταιρεία οραματίζεται ένα μέλλον με περισσότερες επιλογές, προσφέροντας παράλληλα με τα προϊόντα καπνού και προϊόντα νέας γενιάς, με έμφαση στο άτμισμα και στόχο το «κάτι καλύτερο» , όπως είναι το motto της Ιmperial Tobacco Hellas. Και τι...καλύτερο από το πρωτοποριακό myblu και το νέο Blue Ice 0%;

 
Top