Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας 53χρονος εργαζόμενος του δήμου, έπεσε νεκρός αφού δέχθηκε τρεις σφαίρες στο κεφάλι. Ο δράστης είναι ένας 77χρονος.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης του Realfm 97,8, Μαρίνος Αλειφέρης, ο 77χρονος που ήταν οπλισμένος έφτασε στο αμαξοστάσιο, είχε έντονο διάλογο με το θύμα και τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια έφυγε από το σημείο τρέχοντας, αλλά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Αναστάτωση επικρατεί στον Δήμο με τους εργαζομένους να είναι σοκαρισμένοι.

Συγκλονίζει η μαρτυρία εργαζομένου: Τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι

Συγκλονίζει η μαρτυρία εργαζομένου στον Δήμο Διονύσου για τη δολοφονία του συναδέλφου του μέσα στο αμαξοστάσιο του δήμου.

“Μόλις δολοφόνησαν έναν συνάδελφο μου. Μπήκε ένας 80χρονος, δεν ήμουν παρών, αμέσως μετά με ειδοποίησαν, είπε ότι θέλει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον προϊστάμενο ύδρευσης, βγήκαν έξω, τράβηξε το πιστόλι και του έριξε τρεις φορές στο κεφάλι γιατί θεωρούσε ότι είχε διαρροή στο σπίτι του, αλλά ο άνθρωπος τα είχε χαμένα”, είπε ο εργαζόμενος στον Δήμο Διονύσου και πρόσθεσε:

“Δεν είχε καμία διαρροή στο σπίτι του. Είχαν πάει οι υπηρεσίες, ο δήμαρχος, η αντιδήμαρχος, όλοι είχαν πάει στο σπίτι του να διαπιστώσουν ότι δεν υπήρχε διαρροή. Αλλά εκείνος πίστευε ότι υπάρχει διαρροή και θεώρησε σκόπιμο ότι έπρεπε να δολοφονήσει τον συνάδελφο. Ήταν υπάλληλος του δήμου και δολοφονήθηκε μέσα στην εργασία του, στο γραφείο του”.

Ακούστε το ηχητικό:

 
Top