Σαρώνει η γρίπη τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα δεκάδες σχολεία σε όλη τη χώρα να κλείνουν. Νηπιαγωγεία, δημοτικά και παιδικοί σταθμοί έμειναν κλειστά την Πέμπτη σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, της Περιφέρειας και της Αττικής λόγω των πολλών μαθητών που απουσιάζουν.
Κλειστά, όμως, θα παραμείνουν πολλά σχολεία και την Παρασκευή.
Η λίστα είναι μεγάλη και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως αυτήν την ώρα δεν θα λειτουργήσουν το 20ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών, το 1ο Νηπιαγωγείο Μαρκοπούλου, το 4ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης, το Νηπιαγωγείο Αγίου Ανδρέα, το Δημοτικό Αγίου Ανδρέα και το 1ο Νηπιαγωγείο Διονύσου.
Στον Δήμο Δράμας κλειστά θα παραμείνουν Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, καθώς και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που λειτουργούν εντός της πόλης. Νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και στον Δήμο Νευροκοπίου.
Στον Δήμο Λαγκαδά θα παραμείνουν κλειστά 21 σχολεία και συγκεκριμένα τα Νηπιαγωγεία (3ο Λαγκαδά, 4ο Λαγκαδά, Αγίου Βασιλείου, Γερακαρούς, Λαγκαδικίων, Λαγυνών, Όσσας, Ασσήρου, Περιβολακίου), τα Δημοτικά Σχολεία (3ο Λαγκαδά, Αγίου Βασιλείου, Γερακαρούς, Λαγκαδικίων, Λαγυνών, Όσσας, Περιβολακίου, Ασσήρου), καθώς και τα Γυμνάσια-Λύκεια Γαγυνών και Ασσήρου.
Το 4ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου δεν θα λειτουργήσει, όπως δεν θα λειτουργήσουν το 1ο Νηπιαγωγείο Λητής και το 2ο Νηπιαγωγείο Λητής. Στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης δεν θα γίνουν μαθήματα στα εξής: 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, 3ο Νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων και 4ο Νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων.
Στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου κλειστά θα μείνουν το 3ο Γυμνάσιο Ελευθερίου – Κορδελιού και το 6ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Ελευθερίου – Κορδελιού, ενώ στο Δήμο Βόλβης κλειστό είναιτο Νηπιαγωγείο Προφήτη και το Δημοτικό Προφήτη – Εγνατίας.
Κλειστά θα παραμείνουν στον Δήμο Αλεξάνδρειας Ημαθίας το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Αγκαθιάς, καθώς και το 3ο Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας.
Επίσης, στον Δήμο Πρέβεζας θα παραμείνουν κλειστά τα εξής σχολεία: 9ο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας, Νηπιαγωγείο Καναλίου, Νηπιαγωγείο Νέας Σινώπης, Νηπιαγωγείο Νέας Σαμψούντας, Νηπιαγωγείο Λούρου, Νηπιαγωγείο Νέου Ωρωπού, Δημοτικό Σχολείο Νέας Σινώπης, Δημοτικό Σχολείο Νέου Ωρωπού και Δημοτικό Σχολείο Λούρου, 8ο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας, 12ο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας, 13ο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας, Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου, Νηπιαγωγείο Καστροσυκιάς, 7ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας. Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πρέβεζας (Σαμψούντα).
Στην Πελοπόννησο κλειστά είναι το 1ο Νηπιαγωγείο Πορτοχελίου και το 2ο Νηπιαγωγείο Πορτοχελίου, καθώς και το 2ο Νηπιαγωγείο Κρανιδίου. Στον Δήμο Αργοστολίου κλειστά είναι τα σχολεία: 4ο Δημοτικό, 6ο Δημοτικό, Δημοτικό Σχολείο Κεραμειών, 3ο Νηπιαγωγείο Αργοστολίου και Νηπιαγωγείο Σκάλας.
 
Top