Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στο Ασβεστοχώρι Ιωαννίνων. Στο σημείο επιχειρούν 26 Πυροσβέστες με 10 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο, ένα Πετζετέλ και ένα Καναντέρ.

Όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr, έντρομοι οι κάτοικοι βλέποντας το μέτωπο να πλησιάζει απειλητικά στο χωριό τους άρχισαν να ρίχνουν νερό με λάστιχα γύρω από κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις ,στάβλους και ενός σπιτιού που βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής από τη φωτιά.

Δείτε φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: info2@enikos.gr
 
Top