«“Το Χαμόγελο του Παιδιού” καλείται να πληρώσει 70.335,24 ευρώ ΕΝΦΙΑ! Ένα δυσβάσταχτο και παράλογο ποσό που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον μηνιαίο προϋπολογισμό του οργανισμού, όπως επιβαρύνει και χιλιάδες συμπολίτες μας. Αυτό που δεν γίνεται κατανοητό, διαχρονικά, είναι ότι κάθε 1 ευρώ φορολογίας στερείται ουσιαστικά από τα παιδιά που έχουν ανάγκη και όλα αυτά την ίδια στιγμή που «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει καθημερινά έναν τεράστιο αγώνα για να εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους και να συνεχίσει το έργο του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός.

Παρά τις τεράστιες προσπάθειες να εισακουστούν από την Κυβέρνηση τα δίκαια αιτήματα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο, παρά τις συναντήσεις και τις προφορικές διαβεβαιώσεις για λύσεις, τελικά τίποτα δεν έχει υλοποιηθεί και ο αγώνας συνεχίζεται.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ανέφερε χαρακτηριστικά «Επειδή κι εμείς παρέχουμε κάποιες υπηρεσίες προς τους θεσμούς του κράτους, είναι αδικία αυτό που συμβαίνει. Ζητήσαμε για μία ακόμα φορά να συναντηθούμε με τον κύριο Πρωθυπουργό, και μάλιστα τα παιδιά με δική τους πρωτοβουλία έστειλαν μία επιστολή, και δεν έλαβαν ποτέ καμία απάντηση».

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

 
Top