Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι Σπετσών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, η φωτιά μαίνεται και πλησιάζει κατοικίες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά βρίσκεται κοντά σε διάσπαρτες εξοχικές κατοικίες. Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 13 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος επιχειρούν τρία Καναντέρ.

Δείτε το βίντεο αναγνώστη του enikos.gr από την περιοχή Καστέλι:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: info2@enikos.gr

 
Top