Γίνονται λέει “διαβουλεύσεις” στο παρασκήνιο για να περάσει τροπολογία διάσωσης του ΔΟΛ! Ωραία πράγματα. Ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να υπερασπισθεί την πολυτελή διαβίωση του Ψυχάρη, του Μπόμπολα, του Κοντομηνά, του Κυριακού, του Χατζηνικολάου και να πάρει τα σπίτια των χρεομένων νοικοκυριών στην Δραπετσώνα και την Κοκκινιά. Γιατί περί αυτού πρόκειται.
Ετσι κι αλλιώς η πλειοψηφία των δημοσιογράφων θα χάσει τη δουλειά της και θα αντικατασταθεί με νέους των 180 ευρώ. Πρόκειται καθαρά για διάσωση των θαλασσοδανεισμένων επιχειρηματιών.
Εστειλε μάλιστα και τον οξυδερκή Μουλόπουλο στην Μιχαλακοπούλου ως διασώστη.
Καλά, γιατί δεν πηγαίνει ο Μουλόπουλος στην Κοκκινιά, το Πέραμα, τα Ταμπούρια και την Μάνδρα για να σώσει τα σπίτια όσων δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνειά τους-που στο κάτω δεν τα έκαναν βίλες και διακοπές στις Αλπεις αλλά ξόδεψαν τη ζωή τους για ένα χαμόσπιτο.
Να πάει στην Κοκκινιά ο οξυδερκής Μουλόπουλος.
Καλά θα κάνει ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί του και οι λοιποί εμπλεκόμενοι να εφαρμόζουν το Σύνταγμα της Ελλάδας και να μην παρανομούν.
Αλλωστε στη θέση του Ψυχάρη βρίσκονται σχεδόν όλοι οι χρεκοπημένοι μηντιάρχες που διάγουν πολυτελή βίο ενώ κατέχουν φαληρισμένα σαπάκια. Πολλοί από δαύτους έχουν τις πλουμιστές καταθέσεις τους (από τα θαλασσοδάνεια) ασφαλείς στο εξωτερικό.
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ, για να μην πούμε ανατριχιαστικό, είναι το συμπέρασμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Ιστορικό Πόρισμα της Εξεταστικής για τα οικονομικά του ΠΗΓΑΣΟΥ. Το συνολικό ποσό οφειλής στις 31.10.2016 ήταν 161.966.451.26 εκατ. ευρώ εκ των οποίων ακάλυπτο ήταν το ποσό των 103.842.156,17 εκατ. ευρώ!
Στην πραγματικότητα μετά τον ΔΟΛ και το Real Group και ο ΠΗΓΑΣΟΣ βρίσκεται σε δεινή θέση.
Δείτε τα συμπεράσματα-σοκ:
Δεν είναι μόνο ο Ψυχάρης που “κατάφερε” με 200.000.000 εκατ. ευρώ δάνεια να γκρεμίσει το οικοδόμημα του Δημητρίου και του Χρήστου Λαμπράκη. Είναι σχεδόν όλοι οι θαλασσοδανεισμένοι μηντιακοί όμιλοι που βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, όπως διαπίστωσε η περίφημη Εξεταστική της Βουλής για τα Δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα.
Ο Κυριακού για παράδειγμα χρωστάει 170.000.000 εκατ. ευρώ_πoσό ιλιγγιώδες για τα σημερινά δεδομένα.
Ο Μπόμπολας μόνο για τον ΠΗΓΑΣΟ έχει δάνεια 160.000.000 εκατ. ευρώ.
Το Πόρισμα της Εξεταστικής ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει στα συμπεράσματά του ότι όλοι σχεδόν οι μηντιακοί όμιλοι που εξετάσθηκαν εάν δεν βάλουν χρήματα οι ιδιοκτήτες-επιχειρηματίες θα έχουν την τύχη του ΔΟΛ.
Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” παρουσιάζει, σε συνέχειες θα λέγαμε, το περίφημο Πόρισμα της Εξεταστικής που σπάει τα Ταμεία.
Τις επιχειρηματικές μεθόδους των μετόχων του Real Group και την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Ομιλος των Χατζηνικολάου_Κουρή αποκάλυψε το περίφημο πόρισμα της Εξεταστικής για τα Δάνειας στα ΜΜΕ. Πιο ειδικά το πόρισμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι το Real Group ξεκίνησε με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 60.000 ευρώ και τα υπόλοιπα ήταν ξένα κεφάλαια_δηλαδή κατ΄εξοχήν δάνεια.
Ετσι έφτασε σήμερα το Real Group να χρωστάει στο Δημόσιο και στους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς περί τα 6 εκατ. ευρώ όπως αναφέρει το Ιστορικό πόρισμα.
Προφανώς αυτά τα συμπεράσματα και πληροφορίες για την σημερινή κατάσταση στο Real Group είχε στα υπόψη του ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος όταν έγραφε το αποκαλυπτικό άρθρο που ακολουθεί στα ΝΕΑ:
Και ενώ αναγγέλθηκε και επίσημα το λουκέτο στα Μέσα του ΔΟΛ ο Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος στην στήλη του στα «Νέα» αφήνει αιχμές για διαφορετική μεταχείριση των ΜΜΕ στοχοποιώντας τον Νίκο Χατζηνικολάου. Συγκεκριμένα ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα» αναφερόμενος σε χρέη του Real Group γράφει με τον γνωστό ειρωνικό – περιπαικτικό τρόπο του, στο «Στίγμα» :
“(…)Και να πεις ότι η κρίση έχει πλήξει μόνο τον ΔΟΛ; Οχι δυστυχώς. Γύρω εξελίσσονται κρυφά δράματα, τα δικά μας απλώς απολαμβάνουν μια δημοσιότητα. Αλλοι καταφέρνουν να τα κουκουλώνουν.
Να, ας πούμε, με αληθινή θλίψη πληροφορήθηκα χθες ότι στον σταθμό του Χατζηνικολάου έφτασε τις προάλλες ένα κατασχετήριο για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 5.167.000 ευρώ. Και οτι προχθές μια ομάδα φωτογράφων, που τροφοδοτούσαν με φωτογραφικό υλικό τα ιδιαιτέρως επιτυχημένα έντυπά του, κατέφθασαν στα γραφεία της εφημερίδας του, δημιούργησαν ολόκληρο επεισόδιο διότι τους οφείλει ένα ποσό της τάξεως των 15.000 ευρώ και αποχώρησαν αφού τους δόθηκαν κάποια χρήματα. Υποσχέθηκαν όμως στους υπεύθυνους της εφημερίδας να επανέλθουν την προσεχή εβδομάδα ακολουθούμενοι από κάμερες καναλιών εάν δεν εξοφληθούν….
Επίσης εντός των τειχών διάφοροι άθλιοι τύποι διακινούν mouth to mouth ότι υπάρχουν κάτι επιταγές εις χείρας τρίτων που έχουν σκάσει και άλλες που αναμένεται να σκάσουν – ένα δράμα δηλαδή.
Κρίμα, στενοχωριέμαι αφάνταστα για τα προβλήματα του ανθρώπου, προβλήματα που συμπίπτουν με το νέο εγχείρημα στην καριέρα του – αυτή τη φορά θα λέει ειδήσεις στον (με δάνεια 170.000.000 εκατ. ευρώ) Αnt1… (φαντάζομαι μέχρι να πραγματοποιηθεί ο νέος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και υπό την αίρεση ότι ο Αnt1 θα πάρει άδεια…) “
 
Top