ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ....

 Η "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΡΜΠΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ!!!!

Την  περασμένη Κυριακή είδαμε έξω από εκλογικό τμήμα του Αιγάλεω την Αντιδήμαρχο και πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής , κ. ΓΙΑΝΝΑ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ  να κάνει "καμπάνια" ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...

Όμως η συγκεκριμένη κυρία  εφαρμόζει κατά γραμμα το ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ...ως πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής του δήμου Αιγάλεω ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΤΩΝ ...ΜΙΧΕΛΑΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, εναντίον των εργαζόμενων που διεκδικούν τα δεδουλεύμένα τους  ή τη θέση εργασίας τους στον δήμο Αιγάλεω..
Ειδικότερα. η κ. Χριστόγλου πιστή στις μνημονιακές εγκυκλίους  έχει ασκήσει ΕΦΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ...

Άλλο ένα τρανό παράδειγμα της  ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ...ΑΛΑ ΚΑΡΤ, του δήμαρχου Μπίρμπα  που στις φωτογραφήσεις πλασάρεται ως αντιμνημονιακή και με το "ΟΧΙ" στα μνημόνια, ενώ στην πραγματικότητα τα εφαρμόζει κατά γράμμα!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ : 



 
Top