Μετά το πέρας των εκλογών της Λέσχης Φίλων Αιγάλεω ΘΥΡΑ 12, που διεξήχθησαν χθες απόγευμα Πέμπτης, το νέο διοικητικό συμβούλιο που εξελέγη, έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΡΗΓΑΤΟΣ Χάρης, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ Μπάμπης, ΤΑΜΙΑΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Νίκος, ΜΕΛΗ: ΔΑΚΤΥΛΑΣ Σταύρος, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Δημήτρης, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Αποστόλης.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το νέο ΔΣ αναφέρονται τα εξής: «Το νέο Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλα τα μέλη που με την ψήφο τους μας εμπιστεύτηκε το δύσκολο έργο της οργάνωσης και συσπείρωσης του φίλαθλου κόσμου της πόλης μας. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στα μέλη ΤΡΟΒΑ Διονύσιο και ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ Δήμο που πρόσφεραν αρκετό από το χρόνο τους για την συγκρότηση της εφορευτικής επιτροπής. Τέλος δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στην απερχόμενη διοίκηση που μετά την πάροδο ενάμιση περίπου έτους κατάφεραν να προσφέρουν και να εμπνεύσουν τον φίλαθλο κόσμο, καθώς και να δημιουργήσουν έναν χώρο στέγασης της Αιγαλιώτικης φίλαθλης ιδέας αντάξιο με την ιστορία της ομάδας μας».
Εκ του Δ.Σ
http://www.ipolimas.gr/
 
Top