Την αρωγή του Δήμου Αμαρουσίου σε θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής πρώτων βοηθειών ζήτησε από τον... Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) Γιώργο Πατούλη, ο Δήμαρχος Άνω Δρόπολης Αλβανίας Χρήστος Ντούτσης.



Ο Δήμαρχος Άνω Δρόπολης κ. Ντούτσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει με τον Δήμο Αμαρουσίου για την προώθηση θεμάτων που αφορούν στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου του, στη νέα συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ζήτησε τη συνδρομή του σε ιατρικό υλικό για την παροχή πρώτων βοηθειών στους κατοίκους των περιοχών του Δήμου του.



Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ανέφερε ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει ισότιμα να έχουν πρόσβαση στο αγαθό της Υγείας διατυπώνοντας τη σταθερή βούληση του Δήμου στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του και των πολιτικών που ακολουθεί στον τομέα της Υγείας να στηρίζει περιοχές τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων της ελληνικής επικράτειας με στόχο την προάσπιση και την προαγωγή της Υγείας των κατοίκων τους.



Το ιατρικό υλικό θα διατεθεί για την υποστήριξη των κατοίκων σε έξι χωριά της περιοχής Πωγωνίου, και συγκεκριμένα, στην Πολύτσανη, στη Σωπική, στο Χλωμό, στους Σχωριάδες, στο Μαυρόγενο και στη Τσάτιστα.



Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Άνω Δρόπολης Χρ. Ντούτζης, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη, για τη σταθερή αρωγή και τη θετική ανταπόκριση και στο νέο αίτημα του Δήμου τους.

 
Top