Στην ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιείται η παραίτηση, αναφέρεται η δραματική κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο. Παράλληλα στο Δ.Σ. της Τετάρτης (8/1) αποφασίστηκε η αναστολή όλων των διοικητικών πράξεων μέχρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιγάλεω:

"Το Δ.Σ του Αιγάλεω Α.Ο. συνεδρίασε την Τετάρτη 8/1/2014. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο πρόεδρος Γιανναράκης Γεώργιος υπέβαλε την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους.

Το Δ.Σ συνεκτιμώντας τη δραματική κατάσταση που έχει περιέλθει το ποδοσφαιρικό τμήμα (έλλειψη χρηματοδότησης, τιμωρίες κ.α.) το οποίο διαχειρίζονταν ο κύριος Γιανναράκης αποφάσισε τα κάτωθι.

1) Αναστέλλονται όλες οι διοικητικές πράξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος (μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, πωλήσεις κλπ) μέχρι να βρεθεί διάδοχος κατάσταση.

2) Σύγκλιση "Παναιγαλιωτικής συγκέντρωσης" τη Δευτέρα 13/1/2014 και ώρα 8μμ στην αίθουσα τύπου του «Σ. Μαυροθαλασσίτης» με σκοπό την εξεύρεση λύσης για το μέλλον της ομάδος ποδοσφαίρου. Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να αναλάβουν να βοηθήσουν την ομάδα ενώπιων των Αιγαλιωτών. Επίσης προσκαλούνται οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

3) Η ομάδα ποδοσφαίρου κατόπιν διαβεβαίωσης του κύριου Γιανναράκη θα αγωνιστεί κανονικά στον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανναξιακό. Επίσης καλούμε το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές να δείξουν κατανόηση, αγωνιστική συνέπεια, στην δύσκολη αυτή στιγμή της ομάδος. Οι δε φίλαθλοι να είναι ψύχραιμοι και κοντά στην ομάδα".
 
Top