ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ... ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ
Μια πολύ περίεργη πληροφορία διακινείται στα Ανώτατα Εισαγγελικά κλιμάκια του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, έχει περιέλθει σε γνώση της Δικαιοσύνης ότι Νομικός Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας και φίλος του... 
σημερινού Διοικητή Α. Τουρκολιά, διαμηνύει δεξιά και αριστερά ότι σε συνεννόηση με δικαστικό λειτουργό (το όνομά του το έχει τοFimotro) ότι η υπόδικη για βαρύτατο κακούργημα Αν. Σακελλαρίου, δεν θα εμφανιστεί ενώπιον του αρμοδίων εισαγγελέων και ανακριτών και ότι δεν θα της ασκηθεί τελικά ποινική δίωξη παρά το ότι συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία και ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ, για παρανομίες επί της διοίκησης του Τ.Τ. από τον Κλ. Παπαδόπουλο!


Ο Νομικός σύμβουλος της Εθνικής τράπεζας ισχυρίζεται επίσης ότι στην προσπάθεια αυτή "αποενοχοποίησης" της υποδίκης Σακελλαρίου έχει την στήριξη της τράπεζας και του διοικητή της, τον οποίο ούτως ή άλλως θα εξαναγκάσει σε παραίτηση ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι ο Τουρκολιάς δεν γνωρίζει απολύτως για την ιστορία και ελπίζουμε επίσης ότι τα όσα ισχυρίζεται ο νομικός σύμβουλος της Τράπεζας ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας του.
Θα επανέλθουμε...
Fimotro
 
Top