ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Διαβάζουμε με πολύ "αγωνία" ότι μετά την  ανάληψη της υψηλόβαθμης κυβερνητικής θέσης ως Εθνικός συντονιστής για την διαχείριση των αποβλήτων από τον μέχρι πρότινος Γ.Γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης της περιφέρειας Αττικής και πρώην Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο , η θέση του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Αιγάλεω και σύμφωνα με διάφορες "φημολογίες"(από τον ίδιο) ότι θα ήταν υποψήφιος Δήμαρχος ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών μένει κενή , γεγονός που από ότι δείχνουν τα πράγματα θα διαδεχθεί ο "στενότερος" συνεργάτης του κ. Καλογερόπουλου , ο για πολλά χρόνια αντιδήμαρχος του(διορισμένος από τον ίδιο τον Καλογερόπουλο) κ. Γιάννης Γκίκας .

Ο κ. Καλογερόπουλος κατά την προσφιλή του τακτική...χρησιμοποιεί τον δήμο του Αιγάλεω όχι μόνο για να φτιάξει τον εαυτό του...αλλά τώρα και τους κολλητούς και ομοτράπεζους του.
Η αλήθεια είναι  ότι ο κ. Καλογερόπουλος έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ στα δρώμενα του δήμου Αιγάλεω και  αν νομίζει ότι θα μας επιβάλλει τον "στενότερο" συνεργάτη του....κανονίζει χωρίς τον Ξενοδόχο που δεν είναι άλλος από τους δημότες του πολύπαθου δήμου μας.
Αυτό πρέπει να το γνωρίζει τόσο ο ίδιος όσο και στα Κεντρικά του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας που ασκεί πιέσεις ο κ. Καλογερόπουλος για να βολέψει τον κολλητό του κ. Γκίκα...
Ο Δήμος Αιγάλεω χρειάζεται δήμαρχο και όχι τους κολλητούς του... τουρίστα.... για την πόλη πλέον κ. Καλογερόπουλου...
Ας το θυμούνται αυτό οι πάσης φύσεως υπεύθυνοι γιατί θα βρεθούν προ μεγάλων και δυσάρεστων για αυτούς εκλογικών εκπλήξεων...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ -ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ..
 
Top