Έληξε, πριν λίγη ώρα, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη Αλβανού διαρρήκτη ο οποίος ήταν κυκλωμένος, ύστερα από άγρια καταδίωξη, από τις 4 το πρωί, σε σπίτι στο Αιγάλεω.

Ο αλλοδαπός μαζί με συνεργό του, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει, είχαν διαρρήξει κατάστημα ψιλικών, στη συμβολή των οδών Λυμάχου και Λουκιανού, στο Περιστέρι. Έγιναν, όμως, αντιληπτοί από περιοίκους που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά, αλλά οι δράστες διέφυγαν πιθανόν ο ένας με τα πόδια και ο άλλος με αυτοκίνητο που είχαν στο σημείο. Ύστερα από καταδίωξη, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε κοντά στα ΤΕΙ Αιγάλεω, αλλά ο δράστης προσπάθει να το σκάσει πεζή, πέρασε μέσα από μια καφετέρια και κλείστηκε σε σπίτι στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος 42, στο οποίο δεν υπήρχαν ένοικοι.

Το σπίτι αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πήγε στο σημείο και ειδικός διαπραγματευτής, αλλά ο Αλβανός, που ήταν ταμπουρωμένος, δεν παραδινόταν.

Τελικά, πριν από λίγο, έγινε επιχείρηση από την ΕΚΑΜ και ο δράστης συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι μάρκας Τοκάρεφ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, η οποία διενεργεί προανάκριση.
 
Top