Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Ποιος είναι ο σκοπός του ΟΗΕ όταν 5 κράτη
έχουν το δικαίωμα στη ζωή και το θάνατο;
Ποιος είναι ο σκοπός των... ομιλιών μας μία φορά το χρόνο
στα Ηνωμένα Έθνη, όταν στη διπλανή αίθουσα υπάρχουν 5 κράτη
που αποφασίζουν για εσάς που κάθεστε εδώ. 
Εσείς, τα 191 κράτη είστε απλά η διακόσμηση αυτού του δωματίου» 
Μουαμάρ Καντάφι
Οι Ηνωμένες Πολιτείες άσκησαν βέτο σε σχέδιο ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που θα απαιτούσε άμεση ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την άμεση και άνευ όρων απελευθέρωση όλων των ομήρων.
Δείτε πώς ψήφισε το Συμβούλιο Ασφαλείας
Υπέρ: 13
Κατά: 1 (ΗΠΑ)
Αποχή: 1 (ΗΒ)

ΟΗΕ και Παλαιστίνη... όπως ΟΗΕ και Κύπρος... ΟΗΕ και Κόσοβο... ΟΗΕ και Συρία... ΟΗΕ και Κούβα... ΟΗΕ και Σκόπια... και πάει λέγοντας για τον πιο ξεφτιλισμένο "οργανισμό", όπως τον περιέγραψε πολλά χρόνια πριν ο Καντάφι!

Το βίντεο της ψηφοφορίας που ίσως προβληματίσει, σε βάζει σε σκέψεις. Οι ΗΠΑ άσκησαν βέτο σε ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας ΟΗΕ, που ζητά άμεση ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.
Ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ ασκεί βέτο, σηκώνοντας το χέρι σαν να δίνει ναζιστικό χαιρετισμό, εκπρόσωπος «μαύρος», της αιώνια καταπιεσμένης μειονότητας στις ΗΠΑ.
Θυμίζει έναν από τους πολλούς εβραίους Kapò των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης, όπου εβραίοι βασάνιζαν και δολοφονούσαν εβραίους. Ο αμερικανός δεν έχει τίποτα λιγότερο από τους εβραίους του Χίτλερ
150.000 ναζί εβραίους του Χίτλερ... που αφάνιζαν εβραίους!

Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Έλι Κοέν, ευχαρίστησε τις ΗΠΑ για το βέτο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.
Ο Κοέν εξέφρασε την «ευγνωμοσύνη του Ισραήλ στον Αμερικανό σύμμαχό του για την υποστήριξή του στη συνέχιση του αγώνα για την επιστροφή των ομήρων στα σπίτια τους και την εξάλειψη της Χαμάς».

Κι ο Αμπάς γλείφει τις ΗΠΑ κι αναμένει να του δώσουν ένα τανκ των σιωνιστών, ώστε να τον εγκαταστήσουν Γκάουλαϊτερ στη Γάζα Μαχμούντ Αμπάς... σταμάτα να ξεφτιλίζεις τον Παλαιστινιακό λαό!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top