Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Αφού πρόσφεραν το "Ευρωπαϊκό Ταμείο για την Ειρήνη"*
για ν' αγοραστούν όπλα για του ουκροναζί, τώρα και το...

Ταμείο του "Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας"!
Τα χρήματα των πολιτών 19 χωρών της Ευρωζώνης,
για τον κοκαϊνομανή μικρό φύρερ των ουκροναζί...
Η συνεισφορά των πολιτών της αποικίας Ελλαδιστάν;
Ελλάδα κεφάλαιο €  19.716.900.000 ονομαστικό ΑΕΠ $ 305.415...

Όλι Ρεν, πρώην "σοσιαλδημοκράτης", τώρα προσκείμενος στην ευρωομάδα του Μακρόν (όπως ο Γεραπετρίτης, το πουλέν, ο απολύτου εμπιστοσύνης "σοσιαλιστής" του Γιώργου Παπανδρέου, για να τον διορίσει Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησής του και να τον δούμε και "καθηγητή πανεπιστημίου" παρακαλώ...), και σήμερα Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Φινλανδίας. 

Σύμφωνα με το "Bloomberg" ο νούμερο ένα της κεντρικής τράπεζας της Φινλανδίας «Υπογράμμισε πώς ο "Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας" ESM θα μπορούσε να γίνει "Σχέδιο Β" για να βοηθήσει το Κίεβο που βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία για σχεδόν δύο χρόνια...»

O Fernando Rossi, Ιταλός Γερουσιαστής, μας θυμίζει κι επισημαίνει με κολάζ και σχολιασμό:

«Ο Όλι Ρεν, Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Φινλανδίας, που όπως στις άλλες χώρες του ΝΑΤΟ οι τράπεζες δεν είναι των κρατών, αλλά του μεγάλου χρηματοπιστωτικού συστήματος, πρότεινε 80 δισεκατομμύρια του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας να μην πάνε στις οικονομίες των χωρών της Ε.Ε., αλλά στον Ζελένσκι!
Η αγάπη των των τραπεζιτών για το δεύτερο σιωνιστικό Κράτος, μετά το Ισραήλ, σίγουρα δεν αποτελεί νέο, αλλά με τις αντί-Ρωσικές κυρώσεις που χτυπούν σαν μπούμερανγκ την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα ήταν τρέλα!»

«Ποιος είναι ο Όλι Ρεν;
Εκπαιδεύτηκε και "διαμορφώθηκε" στο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ της Μινεσότα, αγαπητό στην υπέρΣτοά, εξελέγη στο φινλανδικό κοινοβούλιο το 1991 με το Κόμμα του Κέντρου, το 1995 μετακόμισε στους Ευρωπαίους Φιλελεύθερους (αυτό με τον Μακρόν σήμερα).
Στη συνέχεια υπηρέτησε ως Επίτροπος της ΕΕ υπό την Προεδρία Πρόντι και Μπαρόζο.
Υπέρ φιλελεύθερος (δηλαδή υποστηρικτής της ελευθερίας των δισεκατομμυριούχων να ενεργούν αποκλειστικά για τα συμφέροντά τους), ως Επίτροπος ήταν μεταξύ των βασικών αρνητών δανείου 12 δισ. στην Ελλάδα για να αποφύγει την χρεωκοπία της, είναι αυτός που θέλει τώρα να δώσει 80 δισ. που πληρώνουν οι πολίτες της ΕΕ στην Ουκρανία, μια χώρα εκτός ΕΕ... αλλά μετά το πραξικόπημα του ΝΑΤΟ διοικείται τώρα από τους Σιωνιστές.
Προφανώς ως φιλελεύθερος φονταμενταλιστής, για να γονατίσει την Πρόνοια, ακόμη και ενάντια στην Ιταλία, υποστήριξε τη γραμμή της λιτότητας, τους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και τις ολοκληρωτικές ιδιωτικοποιήσεις.
»

Fernando Rossi

«Φύσει ζῷον πολιτικόν»... κατά τον Αριστοτέλη, ο φίλος και σύντροφος κοινών αγώνων Nando, που τίμησε με πρόλογο το τελευταίο μου βιβλίο...  Fernando Rossi: Οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να διδαχθούν πως δεν πρέπει να πιστεύουν στα ΜΜΕ

Να σημειώσουμε, έτσι για την "ιστορία της συνωμοσιολογίας", πως στην ηγεσία του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας είναι ένας άλλος γνώριμος φίλος της αποικίας μας: Γερούν Ντάισελμπλουμ, "σοσιαλιστής" κι αυτός, σήμερα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (European Stability Mechanism - ESM)

* Οκτώβρης 2022: «Σπάζουμε το ταμπού του πολέμου στην Ουκρανία χρησιμοποιώντας το "Ευρωπαϊκό Ταμείο για την Ειρήνη", για να αγοραστούν όπλα, αυτό που αρχικά θεωρούταν αδύνατο

Ο Ζοζέπ Μπορέλ, επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας του Διευθυντηρίου, καλεί τους πρεσβευτές της ΕΕ στις χώρες μέλη να είναι ταχύτεροι από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πιο τολμηροί, για να σπάσουν τα ταμπού γρήγορα και σε πραγματικό χρόνο σ' αυτό που συμβαίνει στις χώρες που υπηρετούν: «Θέλω να λάβω πληροφορίες από εσάς, όχι από τον Τύπο, πρέπει να είστε σε θέση να απαντήσετε 24 ώρες το 24ωρο. Οι απεσταλμένοι πρέπει να κινούνται γρηγορότερα και ν' αναλάβουν κινδύνους. Η διπλωματική υπηρεσία της ΕΕ θα πρέπει να "είναι έτοιμη να δείξει θάρρος"».
Αυτός
κι αν είναι "νταής" όταν δηλώνει: «Σπάζουμε το ταμπού του πολέμου στην Ουκρανία χρησιμοποιώντας το "Ευρωπαϊκό Ταμείο για την Ειρήνη", για να αγοραστούν όπλα, αυτό που αρχικά θεωρούταν αδύνατο. Δεν το κάναμε ποτέ πριν -δεν είναι μια συνταγή. Μπορεί να είναι απαραίτητο να αρχίσουμε να κάνουμε κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν».
Κανένας δεν ντρέπεται πλέον... Η αγορά όπλων σε βάρος του "Ευρωπαϊκού Ταμείου για την Ειρήνη", είναι η "δημοκρατική" κατάκτηση της ευρωπαϊκής διπλωματίας κι αυτό ανακοινώνεται ως "Ευρωπαϊκή Νίκη"! Ζοζέπ Μπορέλ, επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας του Διευθυντηρίου, 11 Οκτώβρη 2022 ΕΔΩ

Συμπερασματικά:  Άφθονα € για τους Ναζί και τα €μVόλια των πολυεθνικών...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top