-
Η μοναδική μονοθεϊστική θρησκεία στον πλανήτη
που δεν αναγνωρίζει τη μορφή του Ιησού Χριστού είναι ο Ιουδαϊσμός,
οι εβραίοι σιωνιστές

«Αν ο Ιησούς ήταν ανάμεσά μας σήμερα, δεν θα άφηνε ούτε μια στιγμή για να πολεμήσει τους ηγέτες του παγκόσμιου δεσποτισμού και αλαζονείας.
Δεν θα ανεχόταν να πεινάνε και να εκτοπίζονται εκατομμύρια άνθρωποι λόγω των πολέμων, της διαφθοράς και της βίας των ηγεμονικών δυνάμεων.
Ο Ιησούς Χριστός, που είναι η εκδήλωση των θείων ιδιοτήτων, ύψωσε το λάβαρο της Καθοδήγησης και της Σωτηρίας των ανθρώπων σε μια εποχή που κυριαρχούσε η άγνοια, η αδικία κι η απροσεξία στις ανθρώπινες αξίες.
Αντιτάχθηκε στους καταπιεστές, που στηρίζονταν στον πλούτο και τη δύναμή τους, και προωθούσε τη δικαιοσύνη, το έλεος και τον μονοθεϊσμό.
Σήμερα, όσοι πιστεύουν σ' αυτόν τον Μεγάλο προφήτη, μουσουλμάνοι και χριστιανοί, πρέπει να ακολουθήσουν τις διδασκαλίες του και το μονοπάτι των θεϊκών προφητών, και να επιδιώξουν να προωθήσουν τις ανθρώπινες αρετές με βάση αυτές τις διδασκαλίες
»
Αγιατολάχ Χαμενεΐ
, 28 Δεκέμβρη 1991

23 Δεκέμβρη 2023: Οι Αντίχριστοι Θεομπαίχτες ψευδο-ιεράρχες στους Αγίους Τόπους!
3 Ιούνη 2023: Αγιατολάχ Χομεϊνί...

«Την ημέρα που οι Χριστιανοί θα πάρουν σοβαρά την πίστη τους,
η επανάσταση θα είναι ασταμάτητη!
»
Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top