Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 46χρονης επιχειρηματία και μοντέλου Λιάνας – Εύας Αμούτζα. Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή την παραμονή των Χριστουγέννων εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε

Όπως αποκάλυψε ο αδερφός της, η Λιάνα-Εύα πριν από εννέα μήνες ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή καρδιάς. Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί κατάφεραν να την επανάφεραν, αλλά έκτοτε βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση επί 9 μήνες, καθώς είχε υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Υπέστη ανακοπή καρδιάς, έμεινε σε κώμα 9 μήνες
«Ήταν ανακοπή καρδιάς και από εκεί και μετά ήταν 9 μήνες στο νοσοκομείο μέσα με εγκεφαλική δραστηριότητα «μηδέν», ας το πούμε έτσι. Έμεινε χωρίς οξυγόνο πάρα πολύ χρόνο. Άργησε πάρα πολύ να έρθει το ΕΚΑΒ. Έσβησε ξαφνικά, ένιωσε αδιαθεσία και απλώς την πρόδωσε η καρδιά. Επανάφεραν στην ουσία τα ζωτικά όργανα αλλά όχι τον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος είχε υποστεί βλάβη, ποτέ δεν επικοινώνησε με το περιβάλλον» αποκαλύπτει πρώτη φορά ο αδελφός της.

Η αλυσίδα με τα ινστιτούτα ομορφιάς στην Αττική, οι φωτογραφίσεις και τα video clip
Ο θάνατός της βύθισε στη θλίψη την οικογένεια, καθώς και ολόκληρη την κοινότητα του Βόλου. Οι αναρτήσεις στενών συγγενών και φίλων της κάνουν ακόμα πιο βαρύ το κλίμα.

Ήταν μία πανέμορφη γυναίκα, η οποία αγαπούσε τη ζωή, συνέδραμε τους φίλους της και ως επαγγελματίας είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει μία από τις πλέον γνωστές αλυσίδες με ινστιτούτα ομορφιάς στην Αττική.
 
Top