Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Κανένας δεν ξεχνάει, κανένας δεν θα συγχωρεθεί.
Κανένας δεν θα γλυτώσει!

FRANCE-SOIR: «Σκάνδαλο στην Ιταλία: ο πρώην υπουργός Υγείας ύποπτος ότι απέκρυψε τους θανάτους που συνδέονται με το εμβόλιο του Covid»
* Scandale en Italie : l’ancien ministre de la Santé suspecté de dissimulation de décès liés au vaccin Covid

Στην Ελλάδα ποια κόμματα μπουκώνουν οι πολυεθνικές
φαρμακοβιομηχανίες €μVολίων Big Pharma;
Αγόρασαν μια "πανδημία" κι έναν "πόλεμο"!

26 Δεκέμβρη 2020... έφθασαν και στην Ελλάδα τα θεϊκά "εμβόλια", για την επιχείρηση "Ελευθερία". Όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί, όλα τα ΜΜΕ σε μια τιτάνια μάχη "ενημέρωσης": "Έφθασαν με τα ειδικά ψυγεία βαθιάς κατάψυξης, καθώς απαιτούνται συνθήκες φύλαξης από -70 έως -80 ° C., συνοδεύονται από την αστυνομία, το στρατό την εθνική υπηρεσία πληροφοριών (ΚΥΠ)... Στις 27 Δεκεμβρίου 2020, θα διενεργηθούν οι πρώτοι εμβολιασμοί στα Νοσοκομεία αναφοράς της Αττικής"... "Εγώ πιστεύω στην επιστήμη"... Ένα από τα πιο ηλίθια πράγματα που έχουν ακουστεί ποτέ σ' αυτούς τους καιρούς!

Ναζιστικό υγειονομικό απαρτχάϊντ με την υπογραφή σύσσωμης της Αριστεράς!

Σε όσους πολίτες  άνω των 60 ετών, που δεν εμβολιάστηκαν μέχρι 17.1.2022, επιβάλλεται Διοικητικό Πρόστιμο εκατό (100) ευρώ κάθε μήνα!
«Αριθμ. ΓΠ.οικ. 7586 – ΦΕΚ Τεύχος B’ 608/12.02.2022
Δεν δίστασαν να βιάσουν τα παιδιά μας! "Έπεισαν" γονείς με "ειδικούς", "δημοσιογράφους", δεσποτάδες, συνδικαλιστές, πολιτικούς αρχηγούς, δικαστές, τηλεμπιστήμονες: Το καθεστώς της "νέας κανονικότητας" απαιτεί μόνο υποτελείς και σκλάβους... Στόχος τα παιδάκια!
Όταν δυσκολεύεις τη ζωή των ανθρώπων, χάνουν την ιδεολογική τους ανοησία και εμβολιάζονται (3 Δεκέμβρη 2023) ΕΔΩ

Η αστική "δικαιοσύνη", όπως κι αργυρώνητη "δημοσιογραφία" είναι πουλημένες στο καθεστώς, αλλά όλοι θα λογοδοτήσουν!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top