Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η κυρία Τζίπι Χοτοβέλι, σήμερα πρέσβειρα του...

Ισραήλ στο Ηνωμένο Βασίλειο (από το 2020), δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο, μια διπλωμάτης.
Έχει διατελέσει Υπουργός Κοινοτικών Υποθέσεων του Ισραήλ, Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ και βουλευτής (2009–2020).
Μάλιστα, είχε ένα μεγάλο ρόλο στο να διαμορφώσει, να "εκσυγχρονίσει" την ελληνόφωνη κυβέρνηση της Νατοϊκής "πρώτη φορά αριστερά" (sic! χωρίς ντροπή), ώστε να ξεχάσουν το "κράτος τρομοκράτη" -όπως χαρακτήριζε ο Τσίπρας το Ισραήλ, μέχρι να τον διορίσουν πρωθυπουργό- και να "φωτιστούν" για να δουν το κράτος μοντέλο δημοκρατίας.

Δημοσιογράφος του «Sky News» ρωτά την πρέσβειρα Τζίπι Χοτοβέλι, για το δικαίωμα των Παλαιστινίων να έχουν το δικό τους κράτος: «Η απάντηση είναι απολύτως όχι»!

Στην πατρίδα μας, τη χώρα τους, πάντα στη "σωστή πλευρά της ιστορίας" (δηλαδή του δωσιλογισμού και της υποτέλειας), έχουμε ένα "εθνικό" Μέτωπο εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, υπέρ του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί και των σιωναζί! Η περίπτωση Τσίπρα, χωρίς να "υποβαθμίζουμε" όλα τα άλλα κυβερνητικά κόμματα των τελευταίων 15 χρόνων, είναι το πιο χαρακτηριστικό δείγμα Νατοϊκής "αριστεράς" και το είχαμε επισημάνει (26 Ιούλη 2016) Γιατί πρέπει να ενημερώνει το Τελ Αβιβ για την αλλαγή πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ;
 
Όλοι κράτησαν υποκριτικά ορισμένα προσχήματα...
Μόνον ο Τσίπρας είχε το "θάρρος", το πολιτικό σθένος να ταχθεί ανοικτά υπέρ του σιωνιστικού-ναζιστικού καθεστώτος, επισκεπτόμενος τη "νέα πρωτεύουσα", την "πρωτεύουσα Ιερουσαλήμ" των αμερικανοσιωνιστών και να υπογράψει το βιβλίο συγχαρητηρίων...
Κανένας ευρωπαίος ηγέτης δεν τόλμησε αυτό που έκανε ο Τσίπρας: Ν' αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως «ιστορική πρωτεύουσα» του Ισραήλ!

Υ.Γ. Για τους στρατευμένους στη "σωστή πλευρά της ιστορίας", με λατρεία Οι λίστες των πρακτόρων "Μοσάντ" & "Σιν Μπετ" σ' όλο τον κόσμο!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top