Ένα εεε καθώς περνούσε το τζιπ τους ήταν η αφορμή να ακολουθήσει καυγάς και μετά βγήκε το πιστόλι.

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι, έξω από το γνωστό νυχτερινό κέντρο «Club Escape», με τρεις νεαρούς Κρητικούς από τα Μάλια, που είχαν έρθει Αθήνα για μπάτσελορ, να δέχονται πυροβολισμούς από δύο άτομα που επέβαιναν σε τζιπ.
Τραυματισμένοι στο κεφάλι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» οι τρεις άνδρες – δύο αδέλφια, 28 και 30 ετών και ένας ακόμη 28χρονος, ο οποίος είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος.




Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία θύματα αποτελούσαν μέλη μιας παρέας 6-7 Κρητικών που διασκέδαζαν σε μπαρ, ενώ στο πλαίσιο ενός bachelor party επιδόθηκαν στο λεγόμενο «bar hoping», πηγαίνοντας σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά. 

Στο τελευταίο μπήκαν στις 03:00 τα ξημερώματα, ενώ περίπου τρεις ώρες αργότερα έφυγαν με σκοπό να φάνε σε πιτσαρία στην οδό Ιάκχου, στο Γκάζι, πλησίον του κλαμπ όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Οι Κρητικοί τακτοποιήθηκαν σε δύο διπλανά τραπέζια, όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Range Rover πέρασε από το σημείο, προκαλώντας ανησυχία καθώς δεν χωρούσε να περάσει δίπλα τους. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση ενός από την παρέα των Κρητικών (ο οποίος δεν είναι μεταξύ των τραυματιών), που σύμφωνα με τις πληροφορίες, φώναξε την ώρα που περνούσε το αυτοκίνητο.



Το όχημα σταμάτησε λίγο πιο κάτω και κατέβηκαν δύο άτομα. Ο ένας σύμφωνα με μαρτυρίες είναι Έλληνας και γνωστός συνεργάτης νονού της νύχτας όπου κατονομάστηκε. Ο άλλος δεν αναγνωρίστηκε από τους περιοίκους που εκείνη την ώρα βρισκόντουσαν έξω από τα μαγαζιά.

Ο Έλληνας χαστούκισε έναν από την παρέα των Κρητικών, γεγονός που προκάλεσε έντονη αντίδραση από την υπόλοιπη παρέα και ήταν τότε που ο δεύτερος από το όχημα έβγαλε όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος της παρέας, εξ επαφής.

Η ΕΛ.ΑΣ. ήδη γνωρίζει τα στοιχεία και των 2 όπως και την πινακίδα κυκλοφορίας του μαύρου τζιπ και σύμφωνα με πληροφορίες οι συλλήψεις τους είναι θέμα ωρών.





Σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛΑΣ το τζιπ ήταν νοικιασμένο με τα πραγματικά στοιχεία του πιστολέρο και επιπλέον βρέθηκε το DNA του πάνω στα ρούχα ενός εκ των θυμάτων.

Δείτε το βίντεο:

1 second of 41 secondsVolume 90%
00:29
00:02
00:41
 

Αφού συνομιλούν μαζί τους στη συνέχεια κινούνται προς το όχημα τους μαζί με τα τρία θύματα. Ξεκινάει ένας καβγάς και ο ένας νεαρός γρονθοκοπεί τον οδηγό του τζιπ την ώρα που ο συνοδηγός κλωτσά και χτυπά το δεύτερο θύμα.

 
Top