Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023.

Επί σχεδόν 5΄λεπτά της ώρας οι δημοσιογράφοι βομβάρδισαν τον CEO της Pfizer με ερωτήσεις για την αποτελεσμαστικότητα των εμβολίων, τις παρενέργειές τους, τους ξαφνικούς θανάτους και ο Albert Bourla υπέμενε το μαρτύριο σιωπηλός, βουβός, αμίλητος. Μόνο με το βλέμμα του επιχειρούσε να αντιμετωπίσει τις καταιγιστικές ερωτήσεις.


Λίγες ώρες πριν ο Elon Musk με σημερινό τιτίβισμά του έγραφε ότι το WEF γίνεται ολοένα και περισσότερο μια μη εκλεγμένη παγκόσμια κυβέρνηση που οι άνθρωποι ποτέ δεν ζήτησαν και δεν θέλουν.

Σαν να μην έφτανε αυτό το CNN αίφνης παρουσιάζει ρεπορτάζ για την 4η δόση του παίκτη των Buffalo Bills Damar Hamlin που κατέρρευσε στο γήπεδο>



Tρίτη 3 Ιανουαρίου 2023.
Με κομμένη την ανάσα η Αμερική παρακολουθεί τη μάχη ζωής και θανάτου που δίνει ο δημοφιλής παίκτης των Buffalo Bills Damar Hamlin ο οποίος σωριάστηκε στο γήπεδο εξαιτίας καρδιακής προσβολής.

Το τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε με 5:58 να απομένουν στο πρώτο δεκάλεπτο και το Cincinnati να προηγείται του αγώνα με 7-3. Οι Bengals βρίσκονταν στο δεύτερο drive του αγώνα όταν ο στρατηγός Joe Burrow πέταξε μια πάσα στον Tee Higgins. Ο Hamlin ήρθε για να κάνει ένα τάκλιν για να τελειώσει το παιχνίδι.

Το NFL αργότερα ανακοίνωσε ότι ανέβαλε τον αγώνα μεταξύ των Bills και των Bengals.

“Ο Hamlin έλαβε άμεση ιατρική φροντίδα στο γήπεδο από ομάδα και ανεξάρτητο ιατρικό προσωπικό και τοπικούς παραϊατρικούς. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση”, ανέφερε η λίγκα σε ανακοίνωση.

«Οι σκέψεις μας είναι με τον Damar and the Buffalo Bills. Θα παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες μόλις γίνουν διαθέσιμες.


Η ένωση παικτών του NFL εξέδωσε επίσης μια δήλωση σχετικά με το θέμα.

“Το NFLPA και όλοι στην κοινότητά μας προσεύχονται για τον Damar Hamlin. Ήμασταν σε επαφή με τους παίκτες του Bills and Bengals και με το NFL”, ανέφερε το NFLPA σε tweet. “Το μόνο πράγμα που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι η υγεία και η ευημερία του Damar.”

Το στέλεχος του NFL, Troy Vincent, είπε σε μια τηλεδιάσκεψη με τους δημοσιογράφους ότι “δεν έχει δει ποτέ κάτι παρόμοιο” και έπαιξε αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα.



Ο Hamlin, 24 ετών, έπαιζε τον 16ο αγώνα του στη σεζόν. Είχε δει περισσότερο χρόνο στο γήπεδο καθώς κατέγραψε 91 τάκλιν.

Ο 24χρονος Hamlin πέρασε πέντε χρόνια στο κολέγιο στο Pitt – την πατρίδα του – και εμφανίστηκε σε 48 αγώνες για τους Panthers σε αυτό το διάστημα. Ήταν εκτελεστής δεύτερης ομάδας All-ACC ως ανώτερος, ψηφίστηκε ως αρχηγός της ομάδας και επιλέχθηκε για να παίξει στο Senior Bowl.

Επιλέχθηκε στον έκτο γύρο από τους Bills το 2021, έπαιξε σε 14 παιχνίδια ως πρωτάρης και στη συνέχεια έγινε βασικός φέτος όταν ο Micah Hyde έχασε τη σεζόν λόγω τραυματισμού. Μπαίνοντας στο παιχνίδι, ο Hamlin των 6 ποδιών και των 200 λιβρών είχε 91 τάκλιν, συμπεριλαμβανομένων 63 σόλο τάκλιν και 1 1/2 σάκους.

Ένα tweet από τον ποδοσφαιρικό λογαριασμό Pitt ήταν απλό και ξεκάθαρο: «Ο Damar Hamlin είναι ο καλύτερος από εμάς. Σε αγαπάμε, 3», ανέφερε το tweet, αναφερόμενος στον Hamlin με τον αριθμό της φανέλας του στο κολέγιο. “Προσεύχομαι για σένα.”



Οι Buffalo Bills είπαν ότι ο Damar Hamlin υπέστη καρδιακή ανακοπή μετά από ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας εναντίον των Cincinnati Bengals.

«Οι παλμοί της καρδιάς του αποκαταστάθηκαν στο γήπεδο και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του UC για περαιτέρω εξετάσεις και θεραπεία. Αυτήν τη στιγμή είναι ναρκωμένος και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση», ανέφεραν οι Bills νωρίς την Τρίτη στο Twitter-μεταδίδει η Τhe Wall Street Journal.



Ο Hamlin κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δευτέρας το βράδυ εναντίον του Cincinnati, δεχόμενος καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στο γήπεδο προτού μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο πριν διακοπεί το παιχνίδι για τη νύχτα.

Το παιχνίδι διακόπηκε μετά την κατάρρευση του Hamlin και στη συνέχεια διακόπηκε προσωρινά, με τους παίκτες να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια τους. Λίγο περισσότερο από μία ώρα αφότου εκτυλίχθηκε η κατάσταση, το παιχνίδι αναβλήθηκε επίσημα από το πρωτάθλημα.



«Οι σκέψεις μας είναι με τον Damar και τους Buffalo Bills», ανέφερε η λίγκα.

Ο Hamlin βρίσκεται στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Cincinnati, σύμφωνα με τη μετάδοση του ESPN, μια εγκατάσταση που είναι κέντρο αποκατάσατσης πρώτου επιπέδου. Ο Stefon Diggs με αστέρι του Bills εμφανίστηκε αργότερα να φτάνει στο νοσοκομείο.



Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι αξιωματούχοι του NFL αρνήθηκαν να παράσχουν ενημέρωση για την κατάσταση του Hamlin. Επίσης, δεν συζήτησαν ποιο θα μπορούσε να είναι το σχέδιο για την επανέναρξη του παιχνιδιού, λέγοντας ότι δεν ήταν ακόμη υπό εξέταση. Τόνισαν ότι βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία με τους προπονητές και άλλους στο παιχνίδι, καθώς ζύγιζαν την απόφαση πριν αποφασίσουν τελικά να ορίσουν το παιχνίδι.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο», είπε ο Troy Vincent, εκτελεστικός αντιπρόεδρος ποδοσφαιρικών επιχειρήσεων του NFL. «Πώς συνεχίζετε να παίζετε αφού έχετε δει ένα τόσο τραυματικό γεγονός;»


Ένας εκπρόσωπος του NFL είπε ότι οι Bill επιστρέφουν στο Buffalo.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων ταρακουνήθηκαν εμφανώς μετά την τρομακτική στιγμή, χωρίς να υπάρχουν άμεσες πληροφορίες για την κατάσταση του Hamlin. Κάποια στιγμή, οι παίκτες του Bills μαζεύτηκαν και γονάτισαν σε έναν μεγάλο κύκλο προσευχής. Η μητέρα του ήταν στο παιχνίδι, σύμφωνα με την εκπομπή.



Η σκηνή, η οποία εκτυλίχθηκε στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου έριξε μια τρομακτική σκιά σε αυτό που ήταν ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια αυτής της σεζόν του NFL. Οι Bills and Bengals είναι και οι δύο από τα αγαπημένα του Super Bowl και διαθέτουν νεαρούς σούπερ σταρ στρατηγούς τους Josh Allen και Joe Burrow.



Καθώς όμως οι παίκτες προσπάθησαν να επεξεργαστούν ό,τι εκτυλίχθηκε στο γήπεδο, προέκυψε ένα σουρεαλιστικό σκηνικό. Οι παίκτες δάκρυσαν και άλλοι έδειχναν να είναι σοκαρισμένοι.

Αλήθεια, γιατί σωριάζονται ξαφνικά (και) οι αθλητές σε ολόκληρο το κόσμο;

Η απάντηση είναι πλέον κοινός τόπος για όλους και το μόνο που απομένει είναι η έκρηξη και το χάος το οποίο θα μπορούσε να φθάσει ακόμη και στη διάλυση του δυτικού κόσμου όπως τον γνωρίζουμε ως σήμερα.

Στο σημείο που βρισκόμαστε δεν υπάρχουν όροι απεμπλοκής. Δεν υπάρχουν προγνωστικά. Η ζωή γίνεται πλέον μία άσκηση για δυνατούς παίκτες…

Λοιπόν δείτε ΕΔΩ τι συμβαίνει στον πλανήτη.
 
Top