Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Την ημέρα που οι Χριστιανοί θα πάρουν σοβαρά την πίστη τους,
η επανάσταση θα είναι ασταμάτητη
»
Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα
...

Στις εκκλησίες της «νέας εκκλησίας» του νιχιλιστή Βαρθολομαίου, που δημιούργησαν οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες μετά από σύσταση των Βρετανών, δεν έχουμε πλέον ιεροσυλίες και πογκρόμ της Ορθοδοξίας.

Στον αγώνα εναντίον της Ορθοδοξίας, με όπλο τον Νατοϊκό Βαρθολομαίο, η Ουκρανία χρησιμοποιεί όλο και πιο εξελιγμένες μεθόδους: Έχουμε τον πιο ολοκληρωμένο σατανισμό!

Στην ιστορική Μονή Λαύρα των σπηλαίων του Κιέβου, που ιδρύθηκε το 1051, αντί για εκκλησιαστική λειτουργία, πραγματοποιήθηκε συναυλία του συγκροτήματος "Cossack Chorea"!
Σ' ένα μνημείο της Ορθοδοξίας, ένα ιερό τόπο, το μουσικό συγκρότημα με τους Ναζί "καλλιτέχνες" τραγούδησαν τραγούδια υπέρ της δολοφονίας των Ρώσων και την εξάλειψη της Μόσχας και μάλιστα οι σχισματικοί του Βαρθολομαίου επικαλούνται πως υπάρχει «ευλογία» από τον Χριστό.
ΟυκροΝαζί σχισματικοί του Νατοϊκού Βαρθολομαίου, έστησαν μία ακόμη σατανιστική παράσταση εναντίον του Πούτιν με φόντο τις ιερές εικόνες.

Ιεράρχης που να φοράει παντελόνια και να μην είναι υπάλληλος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ υπάρχει;

Ως πότε οι λεγόμενοι ιεράρχες θα σκύβουν όλοι τους το κεφάλι, κρυμμένοι πίσω από τα φουστάνια-ράσα, στον πρώην αξιωματικό του τουρκικού στρατού, γνωστό και ως ουνίτη νιχιλιστή και θα αποδέχονται να μετατρέπονται οι ναοί της Ορθοδοξίας σε κέντρο διασκέδασης για νεαρούς μεταμφιεσμένοι σε διαβόλους; ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Πάρτι σε Ορθόδοξη εκκλησία με θέμα: «Η εξόντωση του Πούτιν!»Σχετικά:
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει... "χρέος" η υποστήριξη των νεοναζί!  Το πογκρόμ των Ορθοδόξων από τους ΟυκροΝαζί... & ο νιχιλιστής Αρχοντώνης...


«Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται!» Σταυρωτές... Βαρθολομαίος, Ιερώνυμος & ΟΛΟΙ οι ΝατοΪκοί "ιεράρχες"

 

ΣΟΚ! Δεν αναγνωρίζουν τη βάφτιση Ορθοδόξων! Απαιτούν να ξαναβαπτιστούν από τους σχισματικούς ΟυκροΝαζί του Βαρθολομαίου!



Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top